Αν θέλετε να ακούσετε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέει ο Χριστός, δείτε αυτό το VIDEO

Στο παρακάτω βίντεο, γνωστός σατανοκρατούμενος γκουρού, λέει ότι τη δεκαετία του ΄80 οι άνθρωποι είχαν στο νου τους ότι θέλουν να πάνε στον παράδεισο. Σήμερα, κανείς δεν τα πιστεύει αυτά και αυτό οφείλεται στις θρησκείες, που συνέδεσαν τον εαυτό τους με τον Θεό και οι άνθρωποι θεωρούν τον Θεό αναξιόπιστο, επειδή οι θρησκείες είναι απόλυτα αναξιόπιστες.

Έτσι ο Παράδεισος σαν έννοια, έχει καταρρεύσει στο μυαλό των ανθρώπων και δεν τον επιζητούν, πράγμα που ο γκουρού το θεωρεί πολύ καλό.

Σύμφωνα με τον γκουρού μάλιστα, πρέπει να ακολουθούμε το πνεύμα του υλισμού, που εμείς το έχουμε συναντήσει μέσα στις εβραϊκές γραφές που ονομάσαμε τον 4ο μ.Χ. αιώνα Παλιά Διαθήκη. Έτσι όπως λέει και ο Γιαχβέ, εδώ πρέπει δήθεν να περνάμε καλά και εδώ πρέπει θα γίνουμε ένδοξοι και πλούσιοι με τον πλούτο των άλλων που ο Γιαχβέ θα χαρίσει στους πιστούς του.

Αυτό είναι γραμμένο στο βιβλίο του Ησαΐα στην Παλιά Διαθήκη.

Ησ. 61,6     ὑμεῖς δὲ ἱερεῖς Κυρίου κληθήσεσθε, λειτουργοὶ Θεοῦ· ἰσχὺν ἐθνῶν κατέδεσθε καὶ ἐν τῷ πλούτῳ αὐτῶν θαυμασθήσεσθε.

Ησ. 61,6     σεις δε, θα ορισθείτε ιερείς Κυρίου, λειτουργοί του Θεού. Θα τρώτε από τα πλούτη των εθνών και θα γίνετε αξιοθαύμαστοι με τον δικό τους πλούτο.

Υπόσχεται μάλιστα ο Γιαχβέ ότι στον κόσμο αυτό θα κάνει τους πιστούς του να δανείζουν τους πάντες και έτσι να τους υποδουλώνουν.

Στο Δευτερονόμιο της Παλιάς Διαθήκης, κεφ. 28 λέει:

12 …..εὐλογήσαι πάντα τὰ ἔργα τῶν χειρῶν σου, καὶ δανειεῖς ἔθνεσι πολλοῖς, σὺ δὲ οὐ δανειῇ, καὶ ἄρξεις σὺ ἐθνῶν πολλῶν, σοῦ δὲ οὐκ ἄρξουσι. 

12 …..θα ευλογήσω όλα τα έργα των χειρών σου και θα δανείζεις σε έθνη πολλά, ενώ εσύ δεν θα δανείζεσαι και έτσι θα ηγήσαι πολλών εθνών, ενώ εσύ δεν θα είσαι υποτελής.

Ο ίδιος γκουρού είχε πει, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν χαζός και σκότωσε πολύ κόσμο και δυστυχώς ζει και ξαναζεί στον κόσμο, ευτυχώς όχι στις ΗΠΑ, για την ώρα.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι και το δόγμα του υλισμού της νέας εποχής, ότι εδώ είναι ο Παράδεισος και εδώ πρέπει να αποκτήσουμε τα αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ.

Μόνο που ο Χριστός είπε ακριβώς τα αντίθετα.

Είπε ότι πρέπει να ζητάμε πρώτα από όλα την Βασιλεία των Ουρανών.

«Ζητείτε δε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού » (Ματθ. Στ’ 32 )

Είπε επίσης ότι η βασιλεία Του δεν είναι στον κόσμο αυτό.

Ἀπεκρίθη Ἰησοῦς· ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου (Ιωανν 18.36)

Είπε επίσης ότι θα πάει στον Πατέρα Του και θα ετοιμάσει εκεί ειδικό μέρος για να πρωτομπούν εκείνοι και εκείνες που θα κερδίσουν την Βασιλεία των Ουρανών

πορεύομαι ἑτοιμάσαι τόπον ὑμῖν·
καὶ ἐὰν πορευθῶ καὶ ἑτοιμάσω ὑμῖν τόπον, πάλιν ἔρχομαι καὶ παραλήψομαι ὑμᾶς
 (Ιωανν 14. 1-2)

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτά που προωθούν, εκμεταλλευόμενοι την απόλυτη απογοήτευση των ανθρώπων από την θρησκεία, είναι η πλήρης αποξένωσή τους από την ιδέα του να ζητάνε εδώ και τώρα, αν είναι δυνατόν, τον Παράδεισο, την Βασιλεία των Ουρανών αν προτιμάτε, ή τον κόσμο του Φωτός, όπως ονομάζουν άλλοι τον αληθινό κόσμο από τον οποίο προερχόμαστε.

Αν δεν το ζητάτε δεν θα το λάβετε. Ο σκοπός και των θρησκειών της Παλιάς Τάξης και των άθεων της Νέας Τάξης, είναι οι άνθρωποι να μην θυμούνται ούτε τον Θεό, ούτε το από που προέρχονται, ώστε να μη ζητούν να πάρουν πίσω την αληθινή τους ζωή στον κόσμο του Φωτός, αλλά αντίθετα να προσπαθούν να πάρουν πίσω και να βελτιώσουν την εδώ προσωρινή ζωή τους η οποία έγινε ρημαδιό με την πανδημία, τον πόλεμο και την οικονομική κρίση.

Αφού έδωσαν όπως πάντα το πρόβλημα, θα δώσουν και τη λύση. Σύντομα θα αρχίσει η διαδικασία της προσφοράς βελτίωσης της ζωής αυτής μέσω της τεχνολογίας βελτίωσης του σώματος με τα εμφυτεύματα του Bill Gates και του Elon Musk.

Αυτή η προσφορά, θα είναι η προσφορά του χαράγματος της Αποκάλυψης, χωρίς το οποίο δεν θα μπορεί κανείς, ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει, οπότε θα τελειώνει και η ζωή του στον ψεύτικο κόσμο αν το αρνηθεί. Με την άρνηση όμως του χαράγματος, θα έχει επιλέξει τον αληθινό κόσμο.

Αποφασίστε αν θα ακούσετε τον Γιαχβέ και τον γκουρού, ή τον Χριστό.

Όποιος έπιασεν έπιασεν.