Λιακόπουλος: Αναφορά εξέλιξης των επιχειρήσεων με χάρτες για τις 20/3/2022

Στο άρθρο αυτό, θα δείτε με χάρτες το προφανές πλέον σχέδιο των Ρώσων για να σταματήσει η βρετανική και η αμερικανική προπαγάνδα ψεύδους.

Δείτε τον χάρτη από το Defense Politics Asia, όπου με κόκκινο αποτυπώνονται οι περιοχές που κατέχουν οι Ρώσοι και με μπλε οι πόλεις στις οποίες έχουν “ταμπουρωθεί” οι Ουκρανοί σαν ναυαγοί σε νησιά. Όλη η υπόλοιπη Ουκρανία είναι στο έλεος των Ρώσων, (που καταστρέφουν τα πάντα, στέλνοντάς την στη λίθινη εποχή), αν και από τους επαρχιακούς δρόμους μπορούν να κινηθούν και πρόσφυγες και μικρές ομάδες εφοδιασμού των Ουκρανών.

Με πορτοκαλί χρώμα βλέπουμε την Υπερδνειστερία της Μολδαβίας, που κατοικείται από Ρώσους και η Ρωσία διατηρεί στρατεύματα σαν ειρηνευτικές δυνάμεις. Από ότι βλέπετε, παρά τις ανοησίες που λένε οι νατοϊκοί αναλυτές και τα ΜΜΕ, οι Ρώσοι κατέχουν ήδη μεγάλο μέρος της Ουκρανίας.

  1. MΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

Η πόλη ουσιαστικά έχει καταληφθεί, έχει δυστυχώς καταστραφεί και υπάρχουν δύο κύριοι θύλακοι αντίστασης των φανατικών Αζόφ. Με κόκκινο αποτυπώνονται οι ρωσικές πλέον περιοχές, με μπλε αυτές των Αζόφ και με μωβ (μπλε+κόκκινο) οι περιοχές που σήμερα γίνονται μάχες.
2. Β.Α. ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Βλέπουμε ότι στην ανατολική Ουκρανία το Χάρκοβο και άλλες πόλεις πιέζονται από Ανατολικά, αφήνοντας την δυτική τους πλευρά ελεύθερη για να μπορούν να φύγουν οι Ουκρανοί. Δεν περικυκλώνουν τις πόλεις, τουλάχιστον όχι ακόμη. Είναι σαφές ότι ο σκοπός των Ρώσων δεν ήταν, από την αρχή ακόμη, να καταστρέψουν τις πόλεις, όπως εκ του πονηρού λένε οι Δυτικοί και τα ΜΜΕ. Οι Ρώσοι αργά και υπομονετικά, αφήνουν τους Ουκρανούς να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να νικήσουν και γι αυτό χρησιμοποίησαν στρατιωτικό υλικό Γ΄ κατηγορίας, ούτε καν Β΄. Απλά για να υπενθυμίσουν (στο ΝΑΤΟ κυρίως) ποιος είναι το αφεντικό χρησιμοποίησαν (για την ώρα) ένα από τα υπερόπλα τους, τους υπερηχητικούς πυραύλους Κινζάλ, που δεν είναι δυνατόν να καταρριφθούν με τα γνωστά νατοϊκά συστήματα, όχι μόνο λόγω της ταχύτητάς τους, αλλά κυρίως επειδή για να αποφύγουν τα βλήματα κατάρριψης, μπορούν να κάνουν ελιγμούς αποφυγής υψηλών g. Την Μαριούπολη την κατέστρεψαν, σαν παράδειγμα για τις υπόλοιπες πόλεις που εννοείται ότι έχουν και εκείνες χάσει κάθε υποδομή. Αν μετά την Μαριούπολη, οι Ουκρανοί δεν εγκαταλείψουν το Χάρκοβο, το Χάρκοβο θα ισοπεδωθεί.

Στον ίδιο χάρτη, βλέπουμε ότι το Κίεβο, το άφησαν ελεύθερο από τον Νότο, ώστε από εκεί να φύγουν οι Ουκρανοί.

3. ΜΥΚΟΛΑΪΒ

Η περιοχή είναι δύσκολη γεμάτη ποτάμια και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, αλλά οι Ρώσοι το άφησαν και αυτό ελεύθερο από Β.Δ.

Δ. ΚΙΕΒΟ

Το Κίεβο το άφησαν ελεύθερο από το Νότο και βέβαια, οι Ουκρανοί δεν απώθησαν τους Ρώσους 70 χιλιόμετρα από το Κίεβο, όπως με ανόητο τρόπο ακούσαμε να ανακοινώνουν τα ΜΜΕ επειδή το είπε η βρετανική προπαγάνδα. Αν τους είχαν απωθήσει τόσο πολύ, θα είχαν μπει οι Ουκρανοί μέσα στη Ρωσία και την Λευκορωσία. Η προπαγάνδα των ηλιθίων, σε ηλιθίους απευθύνεται.

Ο Ρώσοι θεωρείται δύσκολο να συνθηκολογήσουν πριν πάρουν την Μαριούπολη, το Χάρκοβο και ίσως και την Οδησσό. Αν δεν συνθηκολογήσουν μετά οι Ουκρανοί, δεν θα ακολουθήσουν ευχάριστα γεγονότα.

Το ΝΑΤΟ τέλος είδε, ότι οι πύραυλοι Κινζάλ υπάρχουν και μπορούν να αφανιστούν με πυρηνικές κεφαλές, όλες οι πόλεις του Δυτικού κόσμου, μέσα σε 5 με 10 το πολύ λεπτά.

Η νέα τάξη των πραγμάτων, αισθάνεται στριμωγμένη, επειδή αυτό που θέλει είναι ειρήνη, για να εφαρμόσει τη χούντα που έχει σχεδιάσει. Το εμπόδιο ονομάζεται (για την ώρα) Βλαντίμιρ Βλαντίμρεβιτς Πούτιν.