Δεξιοί κι αριστεροί φοβούνται τον Κυρανάκη! Επίθεση λάσπης και ψέματος εναντίον του

Οι οπαδοί της θολοκουρτούρας και της “προόδου”, (ασχέτως κομματικής προέλευσης), βλέπουν ότι ένας νέος άνθρωπος με σαφή λόγο και καθαρό μυαλό ξεπρόβαλε στο πολιτικό σκηνικό του τόπου. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Τους έχει πιάσει τρόμος, διότι φοβούνται ότι ο εκλεκτός τους, ονόματα δεν λέμε, δεν θα ακολουθήσει τον Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ η οποία είναι και πιθανόν να διασπαστεί σε ένα κουλτουροκεντρώο κόμμα και σε ένα ακραιφνώς δεξιό.

Φοβούνται ότι ακόμη και έμπειρα στελέχη της δεξιάς, υπάρχει περίπτωση να βλέπουν ένα δεξιό Τσίπρα στο πρόσωπο του Κυρανάκη (χωρίς βέβαια να έχει ο Κυρανάκης σχέση μες τον Τσίπρα), τον οποίο θα ακολουθήσει ο κόσμος.

Έτσι με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία χτυπούν δεξιοί και αριστεροί τον Κυρανάκη, παραποιώντας δηλώσεις του, τις οποίες ο βουλευτής πλέον με το σταγονόμετρο κάνει. Έχουν πετύχει έτσι σε μεγάλο βαθμό να τον φιμώσουν.

Πρόσφατα λοιπόν δήλωσε ο Κυρανάκης, ότι πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει η αγορά (λογικό) και δεν πρέπει να καθιερωθεί κουλτούρα επιδομάτων.

Με βάση τη λογική του αυτή η δήλωση, δέχθηκε μπαράζ λάσπης και συκοφάντησης στην οποία αντέδρασε γράφοντας στο FACEBOOK:

Κυκλοφορεί σε δεκάδες sites μια ψεύτικη δήλωση που ποτέ δεν έκανα και μάλιστα από κάποιους μέσα σε εισαγωγικά. Εντελώς τυχαία είναι πανομοιότυπος ο τίτλος στα περισσότερα.

Ξέρω τι είπα και είναι η αλήθεια. Είπα ότι πρέπει να ανοίξει άμεσα η αγορά, να δουλέψουν τα καταστήματα, να δουλέψει η εστίαση. Είπα ότι ο κόσμος που θέλει να δουλέψει δεν ονειρεύεται μια ζωή εξαρτώμενος από κρατικά επιδόματα.

Είπα αυτά που μου λένε κάθε μέρα άνθρωποι που δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους κλειστές. Ότι θέλουν απλά να δουλέψουν και να σηκώσουν τα ρολά των μαγαζιών τους.

Είπα ότι δεν πρέπει να παγιωθεί σε μια ολόκληρη κοινωνία η κουλτούρα του επιδόματος. Διότι αν όλη η κοινωνία συνεχίσει να ζει από ένα επίδομα, δεν θα υπάρχει απολύτως κανείς για να το πληρώνει.

Αυτά είπα και είναι η αλήθεια. Όχι ότι “οι πολίτες καλόμαθαν”, όχι ότι “είναι τεμπέληδες” όχι ότι “δεν θέλουν να δουλέψουν”. Τα αντίθετα είπα.

Στην Ελλάδα όμως η ενημέρωση των ψηφοφόρων γίνεται από τίτλους ανύπαρκτων sites και σελίδων στα social media που αναπαράγουν αμάσητο ότι τους στέλνει ένα σύστημα. Και φυσικά κανείς δεν διασταυρώνει, κανείς δεν μπαίνει να ακούσει τι πραγματικά είπε αυτός που έκανε τη δήλωση, κανείς δεν μπαίνει σε βάθος.

Και κάπως έτσι συζητούν οι παρέες νέων ανθρώπων “είδες τι είπε ο Κυρανάκης;” για κάτι που δεν έχει πει ποτέ.

Έχω τη δύναμη να τα βάλω μόνος μου απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα; Όχι δεν την έχω.

Έχω μόνο εσάς που συνεχίζετε να με στηρίζετε. Και θέλω να σας ζητήσω μόνο ένα πράγμα.

Όταν βλέπετε μια δήλωση που μου αποδίδεται, μπείτε στον κόπο να ακούσετε τι πραγματικά είπα. Και κρίνετε με όσο σκληρά θέλετε.

Όσο για τους “δημοσιογράφους” που αναπαρήγαγαν σε εισαγωγικά την ψευδή δήλωση που τους έστειλαν, θα έρθει η στιγμή που θα μάθει ο κόσμος πώς ακριβώς λειτουργείτε.

Όλα στην ώρα τους.