Οι ζητιάνοι και οι δούλοι. Προκλητική δωρεά οπλικών συστημάτων ύψους 38 δις $ από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ

Πρόσφατα Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε, ότι οι ζητιάνοι, εννοώντας τους Έλληνες, δεν μπορούν να θέλουν να έχουν και δικαίωμα επιλογής για το ποιες φρεγάτες θα πάρουν (βλ. εδώ), καθώς υπάρχει στην Ελλάδα προβληματισμός για τις σαβούρες (φρεγατομαούνες) που οι Αμερικανοί θέλουν να μας πουλήσουν.

Θα ήθελα λοιπόν να θυμίσω στον εν λόγω κύριο, ότι τις φρεγάτες οι Έλληνες δεν θα τις πάρουν τζάμπα, αλλά θα τις χρυσοπληρώσουν από το υστέρημά τους, ενώ οι ΗΠΑ:

  1. αναλογικά χρωστούν περισσότερα από την Ελλάδα, ειδικά στους δήθεν ανταγωνιστές τους Κινέζους, που στην πραγματικότητα χρηματοδοτούν την αμερικάνικη οικονομία.
  2. ενώ ο αμερικανικός λαός ζει σε μεγάλο ποσοστό με επιδόματα, οι ΗΠΑ κάνουν δωρεά ύψους 38 δις δολάρια στο Ισραήλ (με απόφαση Ομπάμα !!!!!!!!!!!!!!!!), προσφέροντας εντελώς δωρεάν οπλικά συστήματα, που άλλοι λαοί δεν μπορούν ούτε να προσεγγίσουν, ή και να ονειρευτούν, επιβαρύνοντας τον μέσο Αμερικανό πολίτη με πρόσθετους φόρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την JERUSALEM POST, τους δίνουν (μέσω παλιάς συμφωνίας Ομπάμα) εντελώς δωρεάν, 25 μαχητικά F-35A, 25 μαχητικά F-15 EX (νέου σχεδιασμού με νέες πτέρυγες), 4 ιπτάμενα τάνκερ για ανεφοδιασμό στον αέρα, υπερσύγχρονα KC-46A, 12 μεγάλα μεταγωγικά ελικόπτερα CH-53 SUPER STALLION και 12 αεροσκάφη μεταβλητών στροφίων V-22 OSPREY.

Όλα μαζί μόνο 38 δις δολάρια, δώρο από τους Αμερικανούς που πεινάνε και αγωνίζονται μεροδούλι μεροφάϊ, με έγκριση και της νέας δουλικής αριστερής κυβέρνησης του Μπάϊντεν, για να θυμηθούν όσοι διαβάζουν την Αγία Γραφή τι υπόσχεται ο Γιαχβέ στους Ιουδαίους:

Ησαΐας. 61,6  ὑμεῖς δὲ ἱερεῖς Κυρίου κληθήσεσθε, λειτουργοὶ Θεοῦ· ἰσχὺν ἐθνῶν κατέδεσθε καὶ ἐν τῷ πλούτῳ αὐτῶν θαυμασθήσεσθε.

Ησαΐας. 61,6   σεις δε, θα ορισθείτε ιερείς Κυρίου, λειτουργοί του Θεού. Θα τρώτε από τα πλούτη των εθνών και θα γίνετε αξιοθαύμαστοι με τον δικό τους πλούτο.

Έτσι για να ξέρει και ο κύριος διπλωμάτης, ποιοι είναι οι ζητιάνοι και ποιοι είναι οι δούλοι.