Εκ του αποτελέσματος προκύπτει, ότι ο κορωνοϊός ήταν μεταξύ των άλλων, ένα στημένο show

Πριν από ένα περίπου χρόνο, είχα γράψει ένα άρθρο, που προώθησα και σε αρκετούς υπουργούς και βουλευτές, στο οποίο έγραφα, ότι το αν ο κορωνοϊός είναι κάτι το στημένο ή κάτι το ξαφνικό, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Τα είχα γράψει, αυτά γιατί είχαν φουντώσει σε παγκόσμια κλίμακα οι θεωρίες, για το αν ήταν ένας ιός της φύσης ή του εργαστηρίου.

Έγραψα λοιπόν, πριν τα αλλεπάλληλα LOCK DOWN σε όλες τις χώρες του κόσμου, ότι αν επιβληθεί και καθιερωθεί μία σειρά από μέτρα, τότε ο ιός είναι βγαλμένος από εργαστήριο και η πανδημία στημένη για να επιτευχθούν και να καθιερωθούν μία σειρά από διαδικασίες, τις οποίες η διοικούσα τον πλανήτη ελίτ, δεν μπόρεσε να επιβάλει με τον αστείο μπαμπούλα της δήθεν κλιματικής αλλαγής.

Τα μέτρα που είχα γράψει τότε ήταν:

  1. Θα έχουμε αποδεχθεί την αχρήματη κοινωνία.
  2. Θα έχουμε αποδεχθεί τον αυτοπεριορισμό μας μέσα στο σπίτι.
  3. Θα έχουμε αποδεχθεί την απαγόρευση κυκλοφορίας.
  4. Θα έχουμε αποδεχθεί να κάνουμε ό,τι εμβόλιο μας πουν όταν μας το πουν.
  5. Θα έχουμε αποδεχθεί να εκτελούμε αμέσως ό,τι μας λέει το κράτος.
  6. Θα τρώμε όποτε και ό,τι μας λένε και μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ασφαλές.
  7. Θα έχουμε μεγαλώσει το κενό ανάμεσά μας

Επιπρόσθετα, έχουν παρθεί μέτρα ουσιαστικής κατάργησης των μετακινήσεων από κράτος σε κράτος και από περιοχή σε περιοχή μέσα στο ίδιο κράτος, ακόμη και μέσα στην ίδια πόλη.

Οι νόμοι, που τυπικά βέβαια απαιτούνται, για να αλλάξει ολόκληρος ο πλανήτης ψηφίζονται εν μία νυκτί σε όλα τα κράτη. Με συνοπτικές διαδικασίες επιβάλλεται παντού η κοινωνία UNISEX, με τους άνδρες θηλυπρεπείς και τις γυναίκες μη-θηλυκές. Από τον “υποανάπτυκτο” τρίτο κόσμο, αμέτρητα εκατομμύρια φτωχών μετακινήθηκαν και συνεχίζουν να μετακινούνται στον Δυτικό κόσμο, μπολιάζοντάς τον όχι με κορωνο-εμβόλιο, αλλά με φτώχεια και προβλήματα, ενώ μειώνεται έτσι η φτώχεια και η αγραμματοσύνη από τον τρίτο κόσμο, αφού οι φτωχοί και αγράμματοι φεύγουν και πάνε στη “Δύση”.

Ένας αδιόρατος φόβος άρχισε να καταλαμβάνει όσους δεν είχαν ενημέρωση και δεν περίμεναν να γίνουν όλα αυτά, γιατί δεν ξέρουν κατά που πάει η κατάσταση. Μέχρι και ο θεσμός της οικογένειας άρχισε να κατηγορείται από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης ότι φταίει που μεταδίδεται ο κορωνοϊός, που είναι και ό μόνος αθώος στην όλη υπόθεση, αφού σε σχέση με άλλους ιούς είναι ένας ιός της απόλυτης πλάκας.

Στο τέλος της διαδικασίας, κανένας δεν θα έχει τίποτε δικό του. Όλοι θα είναι ένα συντηρούμενο και αριθμητικά μειούμενο κοπάδι.

Δεν θα έχει ο καθένας ούτε οικογένεια, ούτε γονείς, ούτε παιδιά, ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε δουλειά, ούτε προσωπικά αντικείμενα, ούτε περιουσιακά στοιχεία, ούτε ελεύθερο λόγο, ούτε ελεύθερη σκέψη, ούτε ελευθερία μετακίνησης. Ωστόσο κανείς δεν θα αντιδρά γιατί οι προδότες θα τους λένε όλους ότι πρέπει να κάνουν υπομονή γιατί θα πάρουν τις ζωές τους πίσω.

Σιγά τις ζωές!!!!!

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, όλα αυτές τις πράξεις και τις τάσεις, τις ζούμε σε καθημερινή βάση. Σύμφωνα λοιπόν με το πριν από ένα χρόνο σκεπτικό μου και τις πριν από 20 χρόνια καταγγελίες μου, η πανδημία ήταν και είναι υπαρκτή μεν, αλλά ταυτόχρονα ένα στημένο show. Απλά μαθηματικά