Γράμμα σε ένα φοιτητή της ιατρικής

Το 2009, περιέγραψα ότι με αιτιολογία ένα κορωνοϊό και μία τεχνητή πανδημία που θα προωθήσουν, θα καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία και θα επιβάλουν περιορισμούς χούντας στις ελευθερίες των ανθρώπων.
Την εξελικτική  μάλιστα πορεία των γεγονότων, την έχω περιγράψει με τη σειρά και με λεπτομέρειες.
Η απόδειξη είναι απλή αφού τα βιβλία μου έχουν τυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια και όχι τώρα.
Το ότι εσύ δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία μου, όπως έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, ούτε έχεις παρακολουθήσει αυτά που έχω πει, όταν ακόμη ήσουν μικρό παιδάκι, σε εμποδίζει να δεις την εξέλιξη και την πραγματοποίηση όλων όσων ζούμε σήμερα.
Με αυτά που μου λες, μου δείχνεις ότι με ένα μικρό μόνο μέρος της προπαγάνδας που έχουν εξαπολύσει, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου μελλοντικού γιατρού, έχεις αποδεχθεί πολύ εύκολα το παραμύθι, μέσω του οποίου εσύ και η γενιά σου θα ζήσετε σε ένα δυστυχώς εφιαλτικό κόσμο, την δομή του οποίου έχω περιγράψει ξανά και ξανά στα βιβλία και τις εκπομπές μου.
Το ότι ο κόσμος πράγματι αρρωσταίνει, δεν σημαίνει ότι δεν δημιούργησαν τον ιό ή ότι τέλος πάντων είναι αυτό το πράγμα, για να πετύχουν τα σχέδιά τους εκείνοι που κάνουν το κουμάντο σε όλο τον πλανήτη.
Μου είπες “γιατί να μην πιστέψω αυτό που πιστεύουν και λένε οι περισσότεροι”??
Η απάντηση είναι απλή. Ανέκαθεν σχεδόν όλοι κοιμούνται όρθιοι και ζουν παρασυρμένοι και βολεμένοι μέσα στο ψέμα.


ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ YΜΑΣ (Χριστός 32 μ.Χ.)


ΚΑΝΟΝΑΣ: Οτιδήποτε σε κάνει να θέλει να ζήσεις την ήρεμη ζωή που σου προσφέρει το σύστημα αποδεχόμενος τους περιορισμούς του, αποτελεί μέρος της προπαγάνδας καταναγκασμού και ελέγχου. Δεν έχουμε ειρήνη αλλά πόλεμο και άμαχοι δεν υπάρχουν (Λιακόπουλος, 2001 μ.Χ.)
Δεν ήρθα να φέρω ειρήνη αλλά πόλεμο (Χριστός, 31 μ.Χ.)

Αυτοί πήραν τη ζωή τους πίσω???????????

Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι να μην συνειδητοποιείς την σταδιακή στέρηση των ελευθεριών και των επιλογών σου, αφού τότε οδηγείσαι εκεί που θέλουν οι  “κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου” (Παύλος).
Κάνε τέστ αντισωμάτων πριν κάνεις το εμβόλιο.