Τα παραμύθια περί εφιαλτικής δήθεν κατάστασης λόγω κορωνοϊού στην Ινδία

Μας λένε τρομοκρατώντας τους πάντες ότι στην Ινδία πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους, και ότι νέου τύπου κορονοιός που δήθεν κολλάει πιο εύκολα θερίζει τους πάντες, οπότε αν έρθει εδώ αλλοίμονό μας.

Όλοι τρόμαξαν, και ο τρόμος κορυφώθηκε με τον καθηγητή πανεπιστημίου στην Ινδία που διδάσκει πως γίνονται σωστά οι διαφημιστικές καμπάνιες (marketing) τον Μπάρμπα, που τον πλάσαραν για δήθεν Έλληνα γιατρό πανεπιστημιακού μάλιστα νοσοκομείου της Ινδίας.

Σήμερα στην Ελλάδα, που είμαστε χαλαρά, έχουμε 40 δηλωμένους νεκρούς σε μία μέρα (28 Μαΐου 2021) λόγω κορωνοιού, ενώ όταν ήμασταν στην κορυφή του προβλήματος όπως η Ινδία σήμερα είχαμε 100 νεκρούς σε μία μέρα.

Στην Ινδία όπου υποτίθεται πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους και τους στοιβάζουν για να τους κάψουν και βρίσκονται στην κορυφή του πανδημικού κύματος, θα έπρεπε με 150 φορές περισσότερο πληθυσμό να έχουν 100Χ150 = 15.000 νεκρούς κάθε μέρα.

Ας δούμε πόσους νεκρούς έχουν, σύμφωνα με την παγκόσμια αναγνωρισμένη στατιστική υπηρεσία

Μόνο 3.617 νεκρούς. Δηλαδή αν διαιρέσουμε με το 150, 3.617:150=24 μόνο νεκροί αντιστοιχούν στην Ελλάδα που έχει σήμερα 40 νεκρούς.

Αναλογικά δηλαδή η Ινδία του ενάμιση δισεκατομμυρίου κατοίκων, έχει τους μισούς νεκρούς σε σχέση με την Ελλάδα.

Ο έχων νουν ψηφισάτω. Όποιος έχει μυαλό δηλαδή ας τα βάλει κάτω τα νούμερα. Ακούμε εδώ στην Ψωροκώσταινα για χιλιάδες νεκρούς, αλλά δεν σκεφτόμαστε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντιστοιχεί με μία κωμόπολη στην Ινδία ή στην Κίνα.

Το μέγιστο στην Ινδία ήταν 4.500 νεκροί σε μία μέρα στις 18 Μαίου του 2021. Αναλογικά με την Ελλάδα οι νεκροί θα ήταν 30 μόνο και σήμερα εμείς έχουμε 40 και λέμε ότι ήμαστε χαλαρά.

Αυτό σε σχέση με τον διαφημιστή που πάσαραν για δήθεν καθηγητή πανεπιστημιακού νοσοκομείου, μας δίνει να καταλάβουμε, τι παραμύθι πουλάνε για τον κορωνοϊό.