Η Ελλάδα γιορτάζει την παγκόσμια μέρα της γυναίκας με την απειλή της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας να έχει κατατεθεί στη βουλή

Σαν σήμερα, το 415, εγκάθετοι του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Αγίου (!!!!!!!!!) Κύριλλου δολοφόνησαν με φριχτό και βασανιστικό τρόπο την Υπατία, καθώς στοχοποιήθηκε, επειδή έλεγε ότι η Γη είναι σφαιρική και περιστρέφεται σε ελλειπτική τροχιά γύρω από τον Ήλιο, μελετώντας τις κωνικές τομές, διαφωνώντας με τις ανοησίες και ασυναρτησίες της Παλιάς Διαθήκης και τις δοξασίες της νέας Χριστιανικής θρησκείας που είχε καθιερωθεί.

Αφού την διαπόμπευσαν σε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλης, την έγδαραν ζωντανή με κοφτερά κοχύλια και μετά καθώς πέθαινε από αιμορραγία, την διαμέλισαν και πέταξαν τα κομμάτια της στα σκυλιά για να τα φάνε. Βλέπετε, η γυναίκα εθεωρείτο από τον τότε Χριστιανισμό ακάθαρτη και ήταν αδιανόητο να έχει άποψη, πόσο μάλλον επιστημονική άποψη, αφού η επιστήμη αποτελούσε αίρεση, μια και κάθε επιστημονική ανακάλυψη και έρευνα διαφωνούσε με τις ανοησίες της Βίβλου που έλεγε μεταξύ των άλλων, ότι η Γη είναι επίπεδη, ότι περικλείεται από ένα ποτάμι που οδηγεί στον Παράδεισο και ότι ο κόσμος αρχίζει από το Γιβραλτάρ και τελειώνει στις Ινδίες.

Η ημέρα της δολοφονίας της Υπατίας, ορίστηκε σαν παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Στις μέρες μας, στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια, η γυναίκα απειλείται από νόμους μιας όχι σωστής νοοτροπίας, που χαρακτηρίζονται από τον όρο (συν)επιμέλεια.

Ο νόμος αυτός είναι ήδη στη βουλή και θα φέρει θύελλα, τόσο στο δικαστικό σύστημα το οποίο θα υποστεί ένα πέραν διανοήσεως κορεσμό, όσο και στην κοινωνία, αφού γυναίκες και παιδιά θα είναι απροστάτευτα λόγω του ανεπαρκούς δικαστικού συστήματός μας απέναντι στους βίαιους εκ των συζύγων, ενώ ήδη οι διευθυντές σχολείων, άρχισαν να κάνουν κοινωνικές διακρίσεις μεταξύ παιδιών χωρισμένων και μη χωρισμένων γονέων, λόγω της επερχόμενης θύελλας της συνεπιμέλειας που κινδυνεύει να μετατρέψει και τα σχολεία σε ριγκ.