Θέλει η χούντα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Με το χαμόγελο στα χείλη ειδικοί και κυβερνώντες σε όλες τις χώρες του πλανήτη, ανακοινώνουν ότι οι άνθρωποι εδώ και πάνω από ένα χρόνο ζουν σαν ζώα για το καλό τους.

Εντωμεταξύ, κάποια καθάρματα ελεεινά, όλα όσα είπα εδώ και μια 20ετία για αυτή ακριβώς τη χούντα που έχει ξεκινήσει, αλλά προσέξτε, δεν γιγαντώθηκε ακόμη,, τα επικέντρωσαν στους Νεφελίμ του Ελοχίμ και τους… Καραπιπερίμ, για να καταστήσουν γραφική και βεβαίως αναξιόπιστη την προειδοποίησή μου προς τον κόσμο, την οποία προειδοποίηση έκανα μέσα από πάνω από 130 βιβλία και 6.000 εκπομπές (TV και internet).

Με πλατιά χαμόγελα, ίσως επειδή η αμοιβή τους εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα φέρουν, συνδικαλιστές υγείας και επιστήμονες αμφιβόλου αξίας, χωρίς συνειδησιακά προβλήματα, μαζί με μίσθαρνα τηλεοπτικά “όργανα”, συνεπικουρούμενοι από τους περιστασιακά διοικούντες το κάθε κράτος, χρησιμοποιούν τον εκ φύσεως γεννηθέντα, ή εν εργαστηρίω παρασκευασθέντα (δεν έχει σημασία) ιό της πλάκας, για να μονιμοποιήσουν την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου, υπό την απειλή χρηματικών για την ώρα ποινών.

Θα δείτε που αν συνεχίσει το σώου, αναγκαστικά θα έχουμε κλούβες της αστυνομίας που θα μαζεύουν τους κορωνοφυγάδες και θα τους οδηγούν σε περιοχές όπου θα κατοικούν αποκλειστικά οι “αρνητές” του εμβολίου.

Όλος ο πλανήτης έχει επιβραδυνθεί. Όλα όσα γινόταν σε όλα τα κράτη, γίνονται με πολύ αργούς πλέον ρυθμούς και κάποια από αυτά έχουν σταματήσει. Με το ρυθμό που πάμε θα σταματήσει κάθε τι που έκαναν κάποτε οι άνθρωποι. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Η πάλαι ποτέ κραταιή φωνή των θρησκειών παύθηκε και οι ταγοί των θρησκειών, δεν μπορούν πλέον να πείσουν τους οπαδούς τους, ότι η τυπολατρία και οι τελετουργίες τους χρειάζονται, αφού η έλλειψη συμμετοχής σε αυτές, δεν προκάλεσε καμία αλλαγή στην καθημερινότητα των ποιμνίων.

Πολιτική σκηνή, θρησκείες και δυνάμεις ασφαλείας, έχασαν πλήρως την εμπιστοσύνη των λαών. Μόνο μερικοί απόλυτα ανόητοι, προχωρημένης ηλικίας, περιμένουν να δουν τα απογεύματα τις ειδήσεις που παρουσιάζουν οι αξίζοντες να βραβευθούν με όσκαρ ηθοποιίας τηλεμαϊντανοί, που αναστενάζοντας ανακοινώνουν τα …”κρούσματα” και τα LOCK DOWN σε όλο τον πλανήτη.

Όλοι έχουν αποδεχθεί ότι θα παίρνουν άδεια για να πάνε οπουδήποτε και θα ευχαριστούν το κράτος που τους έδωσε την άδεια αυτή. Άδεια, με την προϋπόθεση βέβαια, ότι θα λένε που πάνε, γιατί πάνε, πότε πάνε και πότε γυρίζουν.

Δημοκράτες και φιλελεύθεροι της πλάκας, ανθρωπάκια και αγωνιστές της πεντάρας, σας μάντρωσαν σε χρόνο μηδέν και κιχ δεν ακούγεται σε όλο τον πλανήτη και πιστέψτε με, ακόμη δεν είδατε τίποτε !!

Τα καλά έπονται, καθώς η με κάθε τρόπο μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ξεκινήσει. Για το καλό μας πάντα. Αλήθεια, πιστεύει κανείς από εσάς, ότι όλα αυτά τα καθάρματα που προωθούν και εκπληρώνουν αυτό το σχέδιο της παγκόσμιας χούντας νοιάζονται για τους ανθρώπους;; Σίγουρα όχι και θα μου πείτε ότι το κάνουν για τα λεφτά. Δεν διαφωνώ μαζί σας, αλλά για σκεφθείτε και κάτι ακόμη. Γιατί τα κάνουν όλα αυτά εκείνοι που τους πληρώνουν;;;; Θα μου πείτε ότι και αυτοί το κάνουν για ακόμη περισσότερα λεφτά. Φθάνουμε λοιπόν, σε αυτούς που είναι πίσω από όλα και δεν έχουν ανάγκη από λεφτά, γιατί όπως έχω πει χιλιάδες φορές, έχουν όλα τα λεφτά. Αυτοί λοιπόν τι έχουν να κερδίσουν;;;

Με ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη, έχουν αναρωτηθεί τηλεπαρουσιαστές και τηλεπαρουσιάστριες σε όλο τον πλανήτη, αν έχει κάποιο συμφέρον μία παγκόσμια μαριονέττα όπως ο Μπιλ Γκέητς, να γνωρίζει κάθε στιγμή χρησιμοποιώντας ένα τσιπάκι που είναι ο μπαρμπα Μήτσος, ή τι συμφέρον έχει ο Έλον Μασκ από τα LOCK DOWN στη Νικαράγουα.

Άσχετα με το ποιος είναι εκείνος που τα προκαλεί όλα αυτά σε ανώτατο επίπεδο και δεν μιλάμε σίγουρα για δημοσίους υπαλλήλους που περιστασιακά καταλαμβάνουν την θέση του Πρωθυπουργού, όλα όσα ζούμε γίνονται από κάποιους προγραμματισμένα.

Κάποιοι θέλουν λίγους κατοίκους πάνω στη Γη, μαντρωμένους σε μικρές σχετικά περιοχές, ελεγχόμενους μέσω συσκευών εντοπισμού (τσιπάκια) αμόρφωτους και διάγοντες ένα λιτό βίο. Ίσως να μη θέλουν και καθόλου τους ανθρώπους πάνω στη Γη, επειδή δήθεν κάνουν οι άνθρωποι κακό στο οικοσύστημα , όπως είπαν κάτι καθυστερημένα βούρλα κατά καιρούς.

Ποιοι λοιπόν θέλουν τον πλανήτη ελεύθερο για δική τους χρήση, επιδιώκοντας να έχουν το ανθρώπινο γένος ολιγάριθμο και μαντρωμένο;

Η απάντηση είναι γραφική και δίνεται στο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ “ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”.