Η προτεινόμενη συνεπιμέλεια τέκνων και η διδασκαλία από απόσταση

Καθώς τα πράγματα προχωρούν και βλέπουμε ότι σε παγκόσμια κλίμακα πολλοί προτείνουν την καθιέρωση της τηλε-διδασκαλίας, στο μυαλό μου ήρθε ξανά το θέμα της προτεινόμενης στην Ελλάδα συνεπιμέλειας τέκνων των διαζευγμένων ζευγαριών και του ίσου χρόνου με τους δύο γονείς.

Τηλε-διδασκαλία σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να κάθεται με το παιδί στο σπίτι και να το προσέχει, αφού δεν θα πηγαίνει στο σχολείο. Έτσι με την τυχόν καθιέρωση παραμονής του ή των παιδιών, ίσου χρόνου και με τους δύο γονείς, όταν μένουν οι γονείς στην ίδια πόλη, θα πρέπει και ο πατέρας και όχι μόνο η μητέρα να μην πηγαίνει στη δουλειά του με αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους και οι δύο.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να νομίζει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώνουν τους εργαζόμενους διαζευγμένους γονείς, για να εργάζονται και οι δύο το μισό μόνο χρόνο από αυτόν που θα έπρεπε!!!

Έτσι, μία λογική λύση κατά την συνεπιμέλεια τέκνων θα ήταν να προσλάβει ο κάθε γονέας από μία νταντά που θα προσέχει το παιδί μερικές μέρες στο σπίτι του κάθε γονέα, για να μπορούν οι γονείς να δουλεύουν. Το θέμα είναι ποιος θα πληρώνει τις νταντάδες!!!!!

Όπως και να έχει ο κορωνοϊός είναι μία πολύ βολική μέθοδος για να καταστρέψεις δια της βίας ολόκληρη την ανθρωπότητα, χωρίς τη χρήση του βίαιου πολέμου.

Ο κορωνοϊός λοιπόν, είναι ακόμη ένα σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους.