Λιακόπουλος: Απαράδεκτη η άποψη της εκκλησίας για δημοψήφισμα σε θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Η εκκλησία πρέπει να καταλάβει, ότι η εποχή που έκαιγε ανθρώπους στις πλατείες και που αφόριζε όσους δεν συμφωνούσαν με αυτήν πέρασε.

Από ότι είναι γνωστό, αφού τοποθετήθηκα δημόσια από το 2005 ακόμη, είμαι κατά της άποψης ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν ξένα παιδιά και να τα μεγαλώνουν. Τα δικά τους μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν και ότι επιτρέπει τέλος πάντων η πολιτεία.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να τεθεί σε δημοψήφισμα το αυτονόητο δικαίωμα αυτοδιάθεσης έστω και ενός ανθρώπου.

Αυτό που προετάθη από την εκκλησία είναι απαράδεκτο.

Δεν είναι δυνατόν να γίνει θέμα δημοψηφίσματος και μάλιστα μεταξύ ηλιθίων και άσχετων (γενικός πληθυσμός), το οποιοδήποτε δικαίωμα οποιουδήποτε ανθρώπου.

Αν δηλαδή το δημοψήφισμα μεταξύ άσχετων και ηλιθίων με απαγορεύσει να λέω την άποψή μου θα υπακούσω σε αυτό;;; Αν ξεσηκώσει “πιστούς”, με κάθε πρόσφορο μέσον, εναντίον κάποιων που δεν συμφωνούν μαζί της, οι κάποιοι και οι κάποιες θα καούν στην πυρά όπως κάποτε;;;

Αν βγάλει ένα δημοψήφισμα ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να υιοθετούν ξένα προς αυτούς παιδιά, θα πει η εκκλησία ότι αυτό είναι σεβαστό;;;; Που είναι οι απαράβατοι νόμοι του Γιαχβέ στην περίπτωση αυτή;;; Για το “θέλημα του Θεού” και τους δήθεν άγιους και απαραβίαστους κανόνες, θα αποφασίζουν με δημοψήφισμα οι άνθρωποι;;; Και τι άνθρωποι !!! Με I.Q. ραδικιού.

Τα σχόλια δικά σας.