Έχουν διορία μέχρι τον Μάϊο του 2024 να υπογράψουν τη “Συμφωνία για την Πανδημία”- ΒΙΝΤΕΟ

Tendros in Davos Rebelnews

Χαμός στο Νταβός

Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Adhanom Ghebreyesus, προέτρεψε την διεθνή κοινότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη πανδημία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και πλέον ο κύβος ερρίφθη!

Ένα βασικό συστατικό για την ετοιμότητα για την νόσο Χ είναι οι χώρες να υπογράψουν τη Συμφωνία για την Πανδημία του ΠΟΥ, η οποία, σύμφωνα με επιστήμονες, όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, ενδέχεται να φέρει υγειονομική χούντα στα κράτη που θα την υπογράψουν!!!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΠΟΥ, μια άγνωστη ασθένεια Χ θα μπορούσε να προκαλέσει είκοσι φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ οι Κινέζοι έφτιαξαν νέο COVID που πλήττει τον εγκέφαλο και οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν βίο-τεχνολογική συμφωνία με την Βρετανία, κάνοντας παράλληλα παράνομα πειράματα με ιούς!

Απαιτούνται ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και επενδύσεις στις υπηρεσίες υγείας, ώστε να μπορούν να αυξηθούν εάν χρειαστεί, είπε ο επικεφαλής του ΠΟΥ.

Στο Νταβός στρίμωξαν τον Τέντρος οι εναλλακτικοί δημοσιογράφοι των Rebel News!

«Ζητάτε συγγνώμη για αυτά που κάνατε κατά την διάρκεια του COVID;;; Θα ζητήσετε συγγνώμη για τις υποχρεωτικές μάσκες και τα υποχρεωτικά εμβόλια;;; Να περιμένουμε να κάνετε τα ίδια με την ασθένεια Χ;;;», του φώναζαν και φυσικά απάντηση δεν έπαιρναν!!!

Όπως σχολίασαν αργότερα:

Μεταμφιεσμένος ως υπέρμαχος της δημόσιας υγείας, επιδιώκει να πει στην ανθρωπότητα: Ή κάντε αυτό που λέμε ή υποστείτε τις συνέπειες.

Αλλά το να φέρουμε αυτή την πραγματικότητα στο φως ή να τους καταδικάσουμε με το παραμικρό συνιστά παραπληροφόρηση στα βιβλία τους.

Η εφαρμογή ενός παγκόσμιου διαβατηρίου εμβολίων είναι το εισιτήριό για να συντρίψουν μια για πάντα τις ελευθερίες μας.

Ήδη, οι τύραννοι έχουν προσηλωθεί στην επόμενη πανδημία. Και όλοι πρέπει να ανησυχούν.

scr