Λιακόπουλος: Απόλυτη άγνοια επικρατεί μεταξύ των ψηφοφόρων για το τι σημαίνει δεξιά και αριστερά – VIDEO

Δείτε πρώτα το παρακάτω βίντεο και μετά θα εξηγήσω μερικά απλά πράγματα

Ο συγκεκριμένος κύριος, επειδή παίρνει 447€ σύνταξη, αποκλείεται από το επίδομα των 200€ που μοιράζει ο Μητσοτάκης, όπως ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας, τον οποίο κατηγορούσε η ΝΔ ως κυβέρνηση επιδομάτων και όχι κυβέρνηση ανάπτυξης, λέγοντας ότι η ίδια θα φροντίσει να βγάζουν οι Έλληνες χρήματα από την δουλειά τους και όχι περιμένοντας να τους ταΐσει με επιδόματα ψίχουλων το κράτος.

Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι όπως και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου (μη τον ξεχνάμε αυτόν) είναι μία κυβέρνηση ΚΑΜΙΚΑΖΙ δίχως αύριο, που ήρθε για να ψηφίσει όσους νόμους έχουν ορίσει τα αφεντικά της νέας τάξης από το εξωτερικό, χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα ξαναεκλεγεί ή όχι.

Ο συγκεκριμένος κύριος που λέει τα παράπονά του στο βίντεο, ισχυρίζεται ότι έκανε 50 χρόνια για να αντιληφθεί ότι η ΝΔ δεν είναι λαϊκό κόμμα, αλλά κόμμα των αφεντικών.

Του ζητώ να μου επιτρέψει να του εξηγήσω, ότι η ΝΔ όπως και όλα τα κόμματα που εκλέγονται με την μέθοδο διακυβέρνησης που λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεν είναι ούτε με τα αφεντικά, ούτε με τους εργαζόμενους. Είναι μαριονέττες που εκτελούν εντολές που έρχονται όχι απλά άνωθεν, αλλά από πολύ άνωθεν και προωθούν όλες, άσχετα με το τι είδους ιδεολογία ισχυρίζονται ότι έχουν το ίδιο σχέδιο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το νόμο για την αλληλέγγυα οικονομία που φέρνει αποανάπτυξη αντί για ανάπτυξη και η ΝΔ αντί να τον καταργήσει, τον κωδικοποίησε, δηλαδή τον ολοκλήρωσε, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε και δεν πρόλαβε.

Όταν ρώτησα ομάδα αρμοδίων υπουργών γιατί το έκανε αυτό, όχι απλά δεν δικαιολογήθηκαν σαν δήθεν δεξιοί και υποστηρικτές των αφεντικών, αλλά από ότι κατάλαβα, έδειξαν να μην γνωρίζουν καν τις συνέπειες και τους σκοπούς αυτού του νόμου και απλά να τον διατήρησαν, σαν κάτι το φυσιολογικό, μη γνωρίζοντας, όπως δεν γνωρίζετε και εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές τι είναι η αποανάπτυξη.

Η αποανάπτυξη φίλοι μου, είναι το απόλυτα καταστροφικό εργαλείο, το οποίο κάνει τις επιχειρήσεις να μειώνουν τις επενδύσεις τους και τις δραστηριότητές τους, μέχρι να πετύχουν μηδέν κέρδος και όσα χρήματα μπαίνουν στο ταμείο να επαρκούν μόνο για τα έξοδα και τους μισθούς των εργαζομένων.

Ποιος επιχειρηματίας θα δεχόταν να έχει όλους τους κινδύνους που ενέχει μία επιχείρηση χωρίς να βγάζει τίποτε;;;; Κανείς, επομένως όλες οι επιχειρήσεις θα κλείσουν και όλοι θα είναι άνεργοι και θα παρακαλούν να πάρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και να κάθονται και μετά όπως λέει και ο Εβραίος καθηγητής Χαράρι θα πουν τα παγκόσμια αφεντικά: “τι τους χρειαζόμαστε τόσους ανθρώπους που κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτε;;;”

Επομένως, καλά θα κάνετε να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί και δεν υπάρχουν εργαζόμενοι και αφεντικά. Οι διαφορές τους είναι ασήμαντες και αστείες μπροστά στο αληθινό δίλλημα και την αληθινή διαφορά που είναι αυτή των χρήσιμων και μη χρήσιμων ανθρώπων.

Αυτό είναι ο τρόπος που μας διαχωρίζουν τα πραγματικά αφεντικά του πλανήτη και αυτό προσπαθώ να πω τόσα χρόνια και γι αυτό δέχθηκα επιθέσεις ακόμη και από πρωθυπουργούς μέσα στη βουλή, εγώ ο ασήμαντος και γραφικός, καθώς απέκρυβαν τις πραγματικές μου αποκαλύψεις και τις μετέτρεπαν σε “αντιπαραθέσεις των ΕΛ και των ΝΕΦΕΛΙΜ”.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όλοι όσοι εκλέγονται με την διαδικασία των κοινοβουλευτικών εκλογών, ανήκουν στο σύστημα και έχουν αφεντικά μη φιλικά προς τους ανθρώπους, και τους σκοπούς και τις εντολές των αφεντικών τους εκτελούν. Αν δεν είχαν δεσμευτεί να τις εκτελέσουν, δεν θα έμπαιναν στη βουλή, ούτε καν στην εκλογική διαδικασία σαν πιθανοί υποψήφιοι.