Λιακόπουλος: Έχω “λαδώσει” τους πάντες. Από Πρωθυπουργούς μέχρι μεγαλοκαρχαρίες του χρήματος

Με δυο κουβέντες.

Μετά από όλα όσα έχω πει εδώ και 20 χρόνια και έλεγαν κάποιοι γραφικοί ότι τα λέω επίτηδες για να πουλάω βιβλία, δεν πραγματοποιήθηκαν απλά ακόμη και τα πιο φευγάτα, αλλά ακόμη και οι μικρολεπτομέρειες.

Κάθε φορά μάλιστα που επαληθευόταν κάποιο από τα “φευγάτα” που έλεγα, δήλωνα χαριτολογώντας, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό το τόσο απίθανο πράγμα που είχα πει, οπότε “λάδωσα” τους πάντες για να το πραγματοποιήσουν για να δικαιωθώ και να πουλάω ακόμη περισσότερα βιβλία.

Σας είπα ότι η καθιέρωση της νέας τάξης είναι επιδίωξη της Λευκής Αδελφότητας. Κανείς δεν δεχόταν την ύπαρξή της και σκάει μύτη η κ. Αγγελοπούλου και θέλει να εφαρμόσει τη Λευκή βίβλο στην Ελλάδα και γιατί όχι μάλιστα να τη συντάξει μαζί με τους πολιτικούς που θα κληθούν να την εφαρμόσουν.

Οι πρακτικές και οι ιδέες του πολιτικού μας κόσμου είναι αυτό που λέμε, νεοταξίτικες και μάλιστα σε ακραίο βαθμό.

Λάδωσα λοιπόν την Αγγελοπούλου;;; Γιατί δεν μίλησε για Γαλάζια βίβλο αφού βρίσκεται στην Ελλάδα και κυβερνάει και η γαλάζια παράταξη;;;. Γιατί δεν είπε πράσινη βίβλο για να είναι και μέσα στην οικολογία και τον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν είπε κόκκινη;;; Γιατί δεν είπε Μαύρη;;; Γιατί δεν είπε πολύχρωμη, για να είναι και πολυπολιτισμική, αφού θέλει ούτως ή άλλως μία πολυπολιτισμική Ελλάδα που θα εκπροσωπείται και από τον όποιο Αντετοκούμπο;;;

Είπε Λευκή. Λευκή Βίβλος, που θα περιέχει τις προσταγές της Λευκής Αδελφότητας για μια νέα “γκρι Ελλάδα”.

Στις μέρες μας πάντως, το λιακόλαδο ρέει άφθονο.

Λοιπόν κύριοι γελοίοι καραγκιόζηδες, εσείς που λέγατε ότι δεν τα λέω καλά και λέω φαντασιώσεις και τρομάζω τις έγκυες, έχετε να πείτε κάτι και τώρα;;;