Λιακόπουλος: Η επιτυχία της προπαγάνδας των ΜΜΕ, βασίζεται στη μνήμη χρυσόψαρου και στην αδιαφορία του σοφού λαού – VIDEO

Τα αφεντικά των ιδιοκτητών των ΜΜΕ, απλά κάνουν τη δουλειά τους και επιβάλουν τη γραμμή της νέας τάξης λέγοντας εφιαλτικά και κυρίως εξόφθαλμα και αντικρουόμενα ψέματα μέσω των μέσων για τα οποία έλαβαν προφανώς άδεια λειτουργίας υπό όρους.

“Όταν το χρειαζόμαστε, θα λέτε ότι ψέμα θέλουμε, όλοι μαζί, ταυτόχρονα σαν κουρντισμένοι”. Αυτή φαίνεται να είναι, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, η οδηγία.

Υπήρχε πανδημία και υπάρχει πόλεμος, αλλά οι λεπτομέρειες και τα γεγονότα, διαστρέφονται κάθε μέρα εδώ και μία διετία τόσο πολύ και τόσο προφανώς, ώστε να παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ένα προϊόν προπαγάνδας που απευθύνεται καθαρά σε ηλιθίους και μη έχοντες την ικανότητα να θυμηθούν το τι άκουσαν έστω πριν λίγο καιρό, ώστε να αντιληφθούν την προπαγάνδα.

Δεν είναι ανάγκη να παρουσιάσω στο άρθρο αυτό τις αμέτρητες αντιφάσεις των τηλε-ειδικών και των υπουργών, των τηλε-μαϊντανών και των δημοσιογράφων, για το αν χρειάζονται ή όχι οι μάσκες και το αν αρρωσταίνουν και το αν μεταδίδουν τον κορωνοϊό οι εμβολιασμένοι, διότι στη συνείδηση του κόσμου έγιναν ρεζίλι με τις αντιφάσεις τους.

Το ίδιο έγινε και πρόσφατα με τις τοποθετήσεις τους, για το ότι δεν υπάρχουν ΝΑΖΙ δολοφόνοι και βασανιστές στην Ουκρανία και έτσι δεν έχει δίκιο για τον πόλεμο που κάνει η Ρωσία. Ξέρουμε ότι όλα τα κανάλια, λένε ότι ο κακός ο Πούτιν επιτέθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ σε μία άκακη δήθεν χώρα και βομβαρδίζει ειδικά τα νοσοκομεία, τα σπίτια των φτωχών και τα παιδάκια. Δεν λένε όμως ούτε ότι τα θύματα μεταξύ των αμάχων (αναπόφευκτα δυστυχώς σε ένα πόλεμο) είναι ελαχιστότατα, (κάπου 2.000) σε σχέση με το 1.000.000 αμάχους που σκότωσαν οι Αμερικάνοι στο Ιράκ.

Κανείς δεν δίνει σημασία στο ότι το ουκρανικό καθεστώς σκότωσε τα τελευταία 8 χρόνια πάνω από 14.000 Ρώσους στην επικράτειά του, στο ότι δεν σεβάστηκε τις συμφωνίες που υπέγραψε για αυτονομία της ανατολικής Ουκρανίας, καταργώντας όλα τα κόμματα που έκαναν σοβαρή αντιπολίτευση κα εκτελώντας κάθε χουντική εντολή, σαν καλή μαριονέττα ή μαζορέτα της Δύσης. Αυτά μπορεί κανείς να τα κάνει σε χώρες με πολιτικούς σαν της Ελλάδας, της Αυστραλίας, του Καναδά κτλ και να θεωρούνται φυσιολογικά, αλλά όχι σε χώρες με αληθινούς ηγέτες όπως ο Πούτιν και όχι αχυρανθρώπους.

Δείτε μάλιστα την αλήθεια που έλεγαν τα κανάλια πριν από 8 χρόνια.