Λιακόπουλος: H Μαριούπολη σήμερα (26/3/2022)! Τίποτε δεν σταματάει τον ρωσικό οδοστρωτήρα – VIDEO

Αν δεν βρεθεί ικανοποιητική λύση για τη ασφάλεια της Ρωσίας και την αποδοχή της ισχύος της από τη νέα τάξη, τότε όλες οι πόλεις της Ουκρανίας θα γίνουν ερείπια και τίποτε δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό.

Οι γελοιότητες των καναλιών για δήθεν αντεπιθέσεις των Ουκρανών, μόνο χαμόγελα προκαλούν σε όσους έχουν αίσθηση της πραγματικότητας.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.507.1_el.html#goog_1312663763Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 – Το Χαμόγελο του ΠαιδιούCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox PlayerADVERTISEMENT

Τα παραμύθια που λένε στον ουκρανικό λαό, ότι δήθεν νικούν τους Ρώσους για να μη γίνει επανάσταση κατά του νεοταξίτικου καθεστώτος Ζελένσκυ, που δεν είναι απλή μαριονέττα αλλά μαζορέτα της νέας τάξης, απλά επιτείνουν την καταστροφή.

Δεν είναι δυνατόν να δεχθεί η Ρωσία τσαμπουκά από μία χώρα, έστω και μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό σαν την Ουκρανία και να μη την ισοπεδώσει. Όχι απλά για το γόητρό της, αλλά γιατί αν υποχωρήσει, δεν της μένουν παρά ένα δύο χρόνια ζωής μετά από το ξεθάρεμα των Αμερικανών, που δεν θα την υπολογίζουν ούτε αυτοί ούτε οι υποτακτικοί τους.

Είχα προειδοποιήσει από το πρώτο μου άρθρο, ότι η Ρωσία αν χρειαστεί θα ισοπεδώσει την Ουκρανία. Δικαιώθηκα στην εκτίμησή μου αυτή.

Ελπίζω να σεβαστεί η νέα τάξη τη Ρωσία και να μη συνεχίσει να θυσιάζει τις χώρες με ηγέτες μαζορέτες που εξουσιάζει, για να δει μέχρι που θα φτάσει ο Πούτιν.

Αν συνεχίσετε έτσι, βλέπω ρωσικά τανκς στο Βερολίνο με αμέτρητα θύματα μεταξύ των αμάχων και δεν θα φταίνε οι Ρώσοι, αφού εσείς θέλετε να τους εκμηδενίσετε και αυτοί αντιδρούν.