Λιακόπουλος: Μ΄ αυτά που λένε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ γίνονται ευεργέτες της Ν.Δ., γιατί δεν θα τους ψηφίσει κανείς

Τα πράγματα είναι απλά: Από τα κόμματα που φαίνεται να μπαίνουν εκτός απροόπτου στη βουλή,

1. Βελόπουλος (με την φουρτούνα Μυλωνάκη), Βαρουφάκης (τι να μας πει ο Μπιλ Γκέητς), ΚΚΕ (άχρουν άοσμον άγευστον), δεν αποτελούν αντιδραστικά κόμματα και δεν υπάρχει περίπτωση ακόμη και αν συμμετάσχουν σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα να επηρεάσουν την πολιτική που θα επιβληθεί από έξω.

2. Ο Κασιδιάρης, αφού εκ των πραγμάτων είναι φυλακισμένος από το σύστημα, που είχε ζητήσει από το Σαμαρά να βάλει τη Χ.Α. στη φυλακή, θα λάβει αντιδραστικές ψήφους και αυτοί που θέλουν να αντιδράσουν, θα πρέπει να δουν αν τελικά θα κατέβει στις εκλογές το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, ή αν θα δώσει ο Κασιδιάρης πράσινο φως να ψηφίσουν οι συμφωνούντες με αυτόν αντιδρώντες κάποιο άλλο κόμμα. (Το μπέρδεμα με το κόμμα Κανελόπουλου, θα πρέπει να το ξεμπερδέψει ο Κασιδιάρης εγκαίρως, για να ξέρουν οι αντιδρώντες αν τον στηρίζει ή όχι).

3. Από τα τρία κόμματα εξουσίας, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ, έχουν κάνει τέτοιες προεκλογικές δηλώσεις, ώστε η Ν.Δ., όχι απλώς φαντάζει ως το “μη χείρον βέλτιστον“, αλλά δείχνει να είναι “θεϊκό κόμμα”, μπροστά τους.

Γενικά υπάρχει απελπισία στον κόσμο, γιατί από τα κόμματα που μπορεί να κυβερνήσουν, το πιο πατριωτικό και δεξιό (εδώ γελάνε) είναι η Ν.Δ., που στην επιδοματική πολιτική, είναι πιο αριστερή και από τον ΜΑΡΞ, στο ΜΙND CONTROL είναι χειρότερη από τον Αντίχριστο και στο θέμα της υποχρεοτικότητας των εμβολίων, χειρότερη από τον ναζιστή Δόκτωρ Μένγκελε.

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ, ή όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.