Λιακόπουλος: Ειδικοί του κw#ου, τρομοκρατούν τον κόσμο με την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή – video

Δείτε ειδικούς της κλιματικής δήθεν αλλαγής να ξεφτιλίζονται από ένα απλό αγρότη.

Έλεγαν ότι κινδυνεύουμε από τα αέρια που αυξάνουν το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και δεν γνώριζαν οι υπερεπιστήμονες, ποιό το ποσοστό του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα λέγοντας ασυναρτησίες.

Υπόψιν ότι, εξαιτίας της ανύπαρκτης κλιματικής αλλαγής, πληρώνει όλος ο πλανήτης τρισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσιους φόρους, δήθεν για να σωθεί ο πλανήτης, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει , ούτε έχει εξηγηθεί ποτέ, πως θα σωθεί ο πλανήτης επειδή πληρώνουμε φόρους, αφού όλα τα μέτρα που λαμβάνονται για την μείωση των αερίων του λεγόμενου θερμοκηπίου, είναι απλά μέτρα απαγόρευσης και τα λαμβάνουν οι πολίτες και όχι αυτοί που απλά εισπράττουν τους φόρους φτωχοποίησης ουσιαστικά των λαών.

Ειδικοί για τα μπάζα, όπως συνηθίσαμε και εδώ στην Ελλάδα, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, γιατί κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν ανακατεύεται με τους καραγκιόζηδες της νέας τάξης.

Το διοξείδιο του άνθρακα αποτελεί το 0,039% (και αν) της ατμόσφαιρας και αν πέσει κάτω από 0,020%, αρχίζουν να εξαφανίζονται τα φυτά από την επιφάνεια της Γης.

Αυτό θέλετε ρε σκουπίδια;;;;;

Απλά απευθύνεστε σε ηλιθίους και λέτε ότι θέλετε σε επίπεδο reality show. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

φωτο freepick