Λιακόπουλος: Ο Πορτοσάλτε σε αυτό έχει δυστυχώς δίκαιο, vid

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ παρά τα στραβά τους που μας έκαναν να τους κράζουμε, εξακολουθούν να αποτελούν το μη χείρον και επομένως το βέλτιστο, λόγω της κατάντιας του συνόλου του πολιτικού κόσμου. Εφιαλτικό αλλά αληθινό.

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πείσει τους Έλληνες ψηφοφόρους να τον εμπιστευθούν.

SORRY, BUT THIS IS IT.

Kαι αν αναρωτιέστε, αν μπορούμε να πάμε χειρότερα, η απάντηση είναι ναι μπορούμε, όταν οι επιλογές μας είναι ο Ανδρουλάκης, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και ο Βελόπουλος. Ο μόνος που δεν κρύβει εκπλήξεις είναι ο Κουτσούμπας, που ο άνθρωπος όμως απορρίπτεται λόγω κομμουνιστικής χούντας, που είναι χειρότερη από την νεοταξίτικη κορωνοχούντα.

Επομένως δεν φταίνε τα κόμματα, ούτε οι ανίκανοι (κατά την άποψή μας τουλάχιστον) αρχηγοί τους, αλλά το ίδιο το σύστημα που διοικεί τον λεγόμενο δυτικό δημοκρατικό (ανέκδοτο) κόσμο.

Όταν ο πρωθυπουργός της κορωνοχούντας των αμέτρητων θανάτων και της καθιέρωσης της εισόδου στη χώρα μεταναστών από παντού και της αλλοίωσης του πληθυσμού της, είναι πράγματι καλύτερος από τους υπόλοιπους, κάτι πάει πολύ λάθος, διότι κανείς από την αντιπολίτευση δεν αγωνίστηκε να σταματήσει κανένα από τα δεινά που μας μαστίζουν.

Το ότι συμφωνώ με τον Πορτοσάλτε σε αυτό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα ή με την φρασεολογία του, όπως δεν συμφωνεί και αυτός σε όλα με εμένα. Το δυστυχώς δεν το λέω επειδή το είπε ο Πορτοσάλτε, αλλά λόγω της εφιαλτικής αλλά πραγματικής διαπίστωσης που έκανε, την οποία εγώ έχω κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

scr