Λιακόπουλος: Ο Πούτιν κήρυξε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μερική επιστράτευση στην Ρωσία!

του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Καταπέλτης ο Πούτιν, υπέκυψε στις πιέσεις και θα συντρίψει τις νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία και στις χώρες του Βορρά, καθώς δήλωσε ότι η Ρωσία έχει πιο σύγχρονα όπλα από το ΝΑΤΟ και ο αέρας θα γυρίσει και θα συντρίψει τους εχθρούς της.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε σήμερα Τετάρτη μερική επιστράτευση στηn Ρωσία, επικαλούμενος απειλές εκ μέρους του ΝΑΤΟ για την ήττα της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης και ακολούθως τον αφανισμό της κουλτούρας, του πολιτισμού της και του ίδιου του λαού της. Ο Ρώσος ηγέτης ανακοίνωσε ότι θα κληθούν μόνο οι πολίτες που έχουν εκπαιδευθεί στις βασικές στρατιωτικές δυνάμεις – και τώρα θα λάβουν και πρόσθετη εκπαίδευση.

Ανακοίνωσε επίσης, όπως αναμενόταν, τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις κατεχόμενες από τη Ρωσία περιοχές της Ουκρανίας, δηλαδή στο Ντονέτσκ, το Λουχάνσκ, τη Χερσώνα και μέρος της Ζαπορίζια, με ερώτημα την ένωση με τη Ρωσική Ομοσπονδία: «Στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους. Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την ομαλή διαδικασία των δημοψηφισμάτων».

Πλέον νομιμοποιείται η Ρωσία να υπερασπιστεί το έδαφός της σε περίπτωση που επιτεθούν οι Ουκρανοί σε αυτές τις περιοχές!

Στην αρχή ο πρόεδρος της Ρωσίας καταδίκασε τις φρικαλεότητες των Ουκρανών και την στήριξη της Δύσης στους ΝΕΟΝΑΖΙ του Κιέβου: «Χτυπάνε σχολεία και νοσοκομεία. Χτυπάνε αμάχους».

Ο Ρώσος ηγέτης ισχυρίστηκε ότι η Ουάσιγκτον πιέζει το Κίεβο να μεταφέρει τις εχθροπραξίες στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ πρόσθεσε ότι χρησιμοποιήθηκε πυρηνικός εκβιασμός, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Μερική επιστράτευση σημαίνει ότι:

1. Θα κληθούν στα όπλα περίπου 1.000.000 έως 4.000.000 άνδρες

2. θα αλλάξει ο ρυθμός της αμυντικής βιομηχανίας, καθώς δεν θα λειτουργούν τα εργοστάσια σε 8ωρη βάση αλλά σε 24ωρη με τρεις οχτάωρες βάρδιες. Επίσης όλη η αμυντική βιομηχανία θα κάνει παραγωγές με βάση τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

3. θα προκηρυχθεί άγνωστος, αλλά σίγουρα μεγάλος αριθμός θέσεων μονίμων στρατιωτικών.

4. Η όλη δαπάνη, δεν γίνεται για τα λίγα εδάφη των επαρχιών Χερσώνας Ζαπαρόζιε, Λουχάνσκ και Ντονιέτσκ, αλλά το μέτωπο πλέον ανοίγει πάνω από την Φιλανδία μέχρι την Τουρκία.

Όπως είναι αυτονόητο, σε επιστρατεύσεις θα προχωρήσουν όλες οι χώρες που γειτνιάζουν με την Ρωσία

ΧΘΕΣ

Η υποστηριζόμενη από τη Ρωσία αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ (LPR) και η γειτονική Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ (DPR) δήλωσαν ότι τα προγραμματισμένα δημοψηφίσματα θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας απευθυνόταν στον Πούτιν, ο επικεφαλής της LPR, Ντένις Πουσίλιν, έγραψε: «Σας ζητώ, το συντομότερο δυνατόν, σε περίπτωση θετικής απόφασης για δημοψήφισμα -για την οποία δεν έχουμε καμία αμφιβολία- να θεωρήσετε ότι η LPR γίνεται μέρος της Ρωσίας».

Νωρίτερα την Τρίτη, αξιωματούχοι που έχει εγκαταστήσει η Ρωσία στην Χερσώνα, όπου οι δυνάμεις της Μόσχας ελέγχουν περίπου το 95% της περιοχής, δήλωσαν ότι αποφάσισαν επίσης να διεξαγάγουν δημοψήφισμα.

Οι φιλορωσικές Αρχές σε τμήμα της Ζαπορίζια της Ουκρανίας ακολούθησαν το παράδειγμά τους.

photo intime