Λιακόπουλος: Οι πολιτικοί μας να πάρουν μαθήματα από τους Τούρκους ομολόγους τους

Μιλώ σκληρά, αλλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω όλο τον πολιτικό κόσμο να δηλώνει με τη στάση του την στήριξή του στον Μητσοτάκη.

Δεν αντέχω να βλέπω τον Μητσοτάκη να εκτελεί άμεσα, όχι μόνο αυτά που του ζητά η νέα τάξη, αλλά και αυτά που θα του ζητήσουν πριν τα ζητήσουν.

Ο Ερντογάν, κατόρθωσε να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους ΥΠΕΞ των εμπολέμων. Ο Μητσοτάκης, χωρίς να του το ζητήσει κανείς, στέλνοντας σαβουροόπλα και μάσκες κορωνοϊού στην Ουκρανία (δυσαρεστώντας την), έβγαλε την Ελλάδα στο περιθώριο, επειδή τόσο αυτός όσο και η Ντόρα ανέκαθεν θέλουν να καταστρέψουν τις ελληνορωσικές σχέσεις.

Η Ψωροκώσταινα, με φοβισμένους δημοσίους υπαλλήλους στις μεγάλες καρέκλες, έμεινε και πάλι στο περιθώριο, έχοντας πετάξει στα σκουπίδια την ομογένεια της Ουκρανίας, αλλά και την ελληνορωσική φιλία που η κυβέρνηση Καραμανλή πήγε να χτίσει. Η ελληνική ομογένεια της Ουκρανίας και η λεγόμενη ελληνορωσική φιλία, θα μπορούσαν να βάλουν τον πρωθυπουργό της Ελλάδος στη θέση του Ερντογάν, αλλά αυτός για πολλοστή φορά πρόλαβε και πυροβόλησε τα πόδια του, ίσως και ευτυχώς διότι το προσωπικό που διαθέτει προφανώς δεν είναι του διπλωματικού διαμετρήματος αυτού της Τουρκίας.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μητσοτάκης, όλα τα χουντοϋπαλληλάκια της Ευρώπης, αμέσως υπάκουσαν στους αφέντες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Σόρρος και την συνάντηση φιλοξένησαν οι Τούρκοι.

Να δείτε που στο τέλος, όπως έχω ήδη γράψει, οι “μεγάλοι” (αν δεν αλληλοεξοντωθούν) θα τα βρουν και η Ελλάδα θα είναι μόνη της στο περιθώριο, χωρίς τη στήριξη της Ρωσίας. Όσο για τους νατοαμερικάνους, ανέκαθεν γραμμένους μας είχαν, επειδή ξέρουν το επίπεδο και την ποιότητα του πολιτικού κόσμου της Ελλάδος.