Λιακόπουλος: Σύμφωνα με τα SOCIAL MEDIA ολόκληρος ο ρωσικός στρατός έχει καταστραφεί. Ποιοι ηλίθιοι τους πιστεύουν;;;

Αν μετρήσει κανείς, σύμφωνα με τα μούφα βίντεο των social media, πόσα ρωσικά οχήματα υποτίθεται ότι κατέστρεψαν οι Ουκρανοί, θα διαπιστώσει, ότι υποθετικά καταστράφηκαν περισσότερα οχήματα από όσα έστειλε η Ρωσία στην Ουκρανία, ενώ σκοτώθηκαν δήθεν όλοι οι Τσετσένοι που πήγαν να πολεμήσουν εκεί και τουλάχιστον οι μισοί Ρώσοι στρατιώτες!!!!!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι οι παραγωγοί των μούφα βίντεο, βιντεοσκοπούν κατεστραμμένα ουκρανικά οχήματα και τα παρουσιάζουν για ρωσικά ζωγραφίζοντας επάνω ένα “Ζ”, αφού στα social media δεν είδαμε σχεδόν κανένα κατεστραμμένο Ουκρανικό όχημα. Απορώ πως δεν μας είπαν ακόμη ότι οι Ουκρανοί εισέβαλαν στη Ρωσία.

Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι όπως πάντα το αμερικανικό πεντάγωνο, που στα ΜΜΕ παρουσιάζεται ως η δήθεν “σίγουρη πηγή”

Αναρωτιέται κανείς τότε, ποιοι και πως τους έχουν κλείσει μέσα στις πόλεις σαν τα ποντίκια στη φάκα και γιατί δεν καταστρέφουν οι Ουκρανοί την υποθετικά ακίνητη ρωσική φάλαγγα βόρεια του Κιέβου που έχει και μήκος 64 χιλιόμετρα και είναι ευάλωτη;;;

Όταν τελειώσει ο χαμός που δυστυχώς γίνεται, θα φανεί μέρος της καταστροφής που έγινε στη χώρα αυτή.

Να έχετε επίσης υπόψη, ότι άσχετα με το τι λένε ότι ζητούν οι Ρώσοι από τους Ουκρανούς, ίσως έχουν άλλα σχέδια που θα τα δούμε στη συνέχεια.