Λιακόπουλος: Τα μπάνια του λαού και η οργόνη του θανάτου (DOR)

Στα 23 χρόνια τηλεοπτικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχω γκρεμίσει αμέτρητα στερεότυπα και έχω απομυθοποιήσει αμέτρητους λαϊκούς μύθους. Ήρθε η ώρα να “χτυπήσω” ξανά. Στόχος μου αυτή τη φορά “τα μπάνια του λαού”.

Από μικρός θυμάμαι άκουγα, ότι η ηλιοθεραπεία (έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία) και το μπάνιο στην αρμύρα της θάλασσας, δίνουν υγεία και σε προστατεύουν από τα κρυολογήματα το χειμώνα και τους ρευματισμούς στα γεράματα και άλλα παρόμοια μυθεύματα.

Προσέξτε τη λέξη που διάλεξαν: “ηλιοθεραπεία”, νομίζεις και η καρκινογόνος ηλιακή ακτινοβολία σε θεραπεύει από οτιδήποτε. Επικράτησε μάλιστα, ότι η παρατεταμένη έκθεση του γυμνού σώματος στον ήλιο και τα αμφιβόλου ποιότητος χημικά αντηλιακά που αλείφονται όλες και όλοι κάνει πολύ καλό, γιατί το λέει τουλάχιστον το 95% των γιατρών (τόσοι έλεγαν δήθεν ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού σώζουν).

Λοιπόν, με δύο λόγια, η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, κάνει κακό, ειδικά όταν το δέρμα δεν καλύπτεται από κάποιο ρούχο. Επίσης, η εμβάπτιση στο αλμυρό νερό της θάλασσας κάνει κακό διότι το αλμυρό νερό, είναι γεμάτο με αρνητική οργονική ενέργεια (οργόνη θανάτου DOR).

Η ζωή πάνω στον πλανήτη Γη υπάρχει, επειδή όλη σχεδόν η αρνητική οργονική ενέργεια (DEATH ORGON) έχει αιχμαλωτισθεί στα νερά των ωκεανών παράγοντας αλάτι, που σύμφωνα με τον Πλούταρχο, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι αρχαίοι Έλληνες, ονόμαζαν αφρό του Τυφώνα (του Σκότους).

Κατά την αρχαιότητα και μέχρι το 1750 μ. Χ. περίπου (όταν δημιουργήθηκαν οι Ιλλουμινάτι), το μπάνιο στη θάλασσα εθεωρείτο τετελεσμένα βλαπτικό, τα ψάρια του αλμυρού νερού τροφή βλαβερή και κακής ποιότητος, η θάλασσα κάτι αφύσικο και βρώμικο και μόνο σε έσχατη ανάγκη, ναυτικοί και εργάτες που δούλευαν σε παραθαλάσσια έργα, βουτούσαν στο νερό και κολυμπούσαν σε αυτό. Το κολύμπι όλοι το προτιμούσαν σε λίμνες και ποτάμια με γλυκό νερό, χωρίς μάλιστα να αποτελεί εθνικό καλοκαιρινό σπορ και διασκέδαση όλων των κατοίκων του πλανήτη. Στη θάλασσα κολυμπούσαν μόνο από ανάγκη και το θεωρούσαν αναγκαίο κακό.

Μετά λοιπόν το 1750 μ. Χ., με την παγκόσμια επίθεση της Λευκής Αδελφότητας εναντίον της Μαύρης, με σκοπό να επιβάλει το δικό της τρόπο ζωής σε όλο τον πλανήτη, ώστε να επιβάλει την συγκράτηση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και την επιβολή της νέας τάξης των πραγμάτων έναντι της παλιάς, άρχισε η προπαγάνδα του χόμπυ των μπάνιων στη θάλασσα μαζικά και μάλιστα το έλεγαν όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες, που μέχρι τότε έλεγαν ακριβώς το αντίθετο. Σκοπός η συγκράτηση της αύξησης του πληθυσμού, λόγω των προβλημάτων υγείας που προκαλούσε το μπάνιο στη θάλασσα.

Οι χρονολογίες που δίνω και αυτά που έλεγαν στην αρχαία Ελλάδα για το πόσο ανθυγιεινό είναι το θαλασσινό νερό, είναι δεδομένα και μπορείτε να τα βρείτε με μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο. Αυτά που λέω για την οργόνη του θανάτου και την αρνητική ενέργεια που όταν διοχετευθεί μέσα σε γλυκό νερό προκαλεί την δημιουργία άλατος, τα λέω μόνο εγώ και δεν υποστηρίζονται από “επιστημονικές μελέτες”, ούτε έχουν “θεολογική ορθότητα”, όπως πάντα.

Ωστόσο, τα ίδια έλεγαν για όλα όσα έχω πει εδώ και 23 χρόνια, αλλά σε όλα ανεξαιρέτως δικαιώθηκα πανηγυρικά.

Επειδή αυτά που έχω πει και φάνταζαν παράδοξα είναι πολλά, να θυμίσω μόνο δύο.

1.Είχα πει το 2007 ότι η νέα τάξη θέλει να μειώσει τον πληθυσμό της Γης και η παλιά τάξη να τον αυξήσει. Τότε φάνταζε αυτό, σαν στόχος, παρανοϊκός, χωρίς νόημα και κανείς δεν αναφερόταν από τους λεγόμενους νεοταξίτες σε κάτι τέτοιο, οπότε μου έλεγαν όλοι, πως μου κατέβηκε και λέω τέτοια πράγματα. Σήμερα έχουν ξεσαλώσει με την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Δικαιώθηκα.

2.Είχα πει το 2010,ότι θέλουν να κάνουν τους πάντες να κάθονται να μην εργάζονται και να τους δίνουν ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, σαν επίδομα. Όλοι μου έλεγαν ότι η πλουτοκρατία θέλει να δουλεύουμε όλοι και αν είναι δυνατόν να μη μας πληρώνει κιόλας, πως είναι δυνατόν να θέλουν να κάνουν αυτό που λέω εγώ;;; Ωστόσο και πάλι δικαιώθηκα.

Σήμερα σας αποκαλύπτω ότι τα μπάνια του λαού είναι μαζική επίθεση κατά της υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού. Θα μου πείτε ότι όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες διαφωνούν μαζί μου και εγώ σας λέω ότι τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, όπως τους είχα γραμμένους όταν έλεγα ότι στον πλανήτη Άρη έχει νερό και αυτοί έλεγαν ότι ο πλανήτης Άρης είναι μία άνυδρη έρημος και δικαιώθηκα, ενώ αυτοί αποδείχτηκε και πάλι ότι κάνουν λάθος.

Τα περί αρνητικής (DOR) οργονικής θανατηφόρας ενέργειας είπε ο Βίλχελμ Ράϊχ και τον σκότωσαν. Σας τα είπα και εγώ καθώς οι στροβιλο-υπερπολλαπλασιαστές ενέργειας της απώτατης αρχαιότητας, λειτουργούσαν με δύο δεξαμενές (λίμνες) νερού. Η μία είχε την οφέλιμη ενέργεια και είχε γλυκό νερό και η άλλη την αρνητική ενέργεια και παρήγαγε αλάτι σε ακραίο βαθμό.

Τα μπάνια του λαού στις θάλασσες είναι μία μόδα που ξεκίνησε μετά την επικράτηση των Ιλλουμινάτι το 1750 περίπου, ενώ μέχρι τότε γνώριζαν οι άνθρωποι ότι αυτό είναι κάτι που κάνει κακό στην υγεία.

Το μπάνιο στη θάλασσα, από όπου και αν το πιάσεις, βρωμάει. Ήλιος, αλμυρό νερό (DOR), ξεβράκωμα και επίδειξη κρεαταγοράς και πρόσκλησης για σεξ (π. Σάββας Αχιλλέως), όλα στη φόρα. Είμαι πουριτανός;;; Όχι, κάθε άλλο, αλλά το να τσιτσιδώνεσαι και να εκτίθεσαι μαζικά σε χιλιάδες μάτια το θεωρώ ανωμαλία και κόμπλεξ απύθμενο.

Μα… πως θα κάνω μπάνιο στη θάλασσα, ντυμένη με μπούρκα;;; θα πει κάποια. Μα είναι απλό, το μπάνιο στη θάλασσα καλό δεν κάνει, γιατί πρέπει να το κάνεις;;; Μα το λένε οι γιατροί θα μου πείτε και σας απαντώ δια ερωτήσεως: Οι ίδιοι που σας έλεγαν ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού είναι ακίνδυνα;;;

Αυτά, μέχρι να σας γκρεμίσω το επόμενο στερεότυπο.

Σημείωση

Η αρνητική ενέργεια DOR προκαλεί οξείδωση στο σώμα. Όσο πιο πολλά μπάνια κάνει κανείς και όσο πιο πολύ κάθεται στο Ήλιο τόσο πιο πολύ “σταφιδιάζει”.

Στην ερώτηση πόση αρνητική ενέργεια παίρνει κάποιος από το θαλασσινό νερό και γιατί δεν πεθαίνει κανείς ακαριαία με το που μπαίνει στη θάλασσα η απάντηση είναι η εξής: τα σώματά μας είναι ήδη βαπτισμένα στην αρνητική οργόνη επειδή απλά ζούμε πάνω στη Γη και γι αυτό και πεθαίνουμε σταδιακά από την οξείδωση του σώματός μας. Έτσι η ποσότητα DOR -που παίρνει κανείς από τη θάλασσα, εξαρτάται και από τον χρόνο παραμονής σε αυτήν και από την ποσοστιαία διαφορά DOR που ήδη έχει και από αυτήν που προσφέρει η θάλασσα. Αν δηλαδή το ποσοστό DOR στο σώμα κάποιου είναι ήδη υψηλό, τότε ο ρυθμός με τον οποίο την απορροφά από το αλμυρό νερό είναι μικρός.

Ένας νέος και παρθένος οργανισμός, είναι λογικό να απορροφά περισσότερο από έναν ηλικιωμένο, εκτός και αν ο ηλικιωμένος έχει μειώσει το ρυθμό οξείδωσης με κάποιους τρόπους.

Πάρτε το ακραίο παράδειγμα της λεγόμενης Νεκρής θάλασσας, όπου από το πολύ αλάτι, μέσα της δεν μπορεί να ζήσει τίποτε. Αυτό σημαίνει ότι το ακραίο κακό που προκαλείται από τις ακραίες συνθήκες άλατος απλά είναι μετριασμένο κακό, όταν το αλάτι δεν είναι τόσο πολύ. Το αλάτι όμως δεν είναι η DOR. Η DOR είναι κάτι το αόρατο και άΰλο.

Τονίζω ότι τα περί οργονικής ενέργειας τα έλεγε ο Βίλχελμ Ράΐχ, ο οποίος δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από το επιστημονικό κατεστημένο και τελικά δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή που τον είχαν κλείσει.

Η σύγχρονη δηλαδή επιστήμη, αυτή τουλάχιστον που προωθείται, να έχετε υπόψη, ότι δεν αποδέχεται την ύπαρξη της οργονικής ενέργειας και την θεωρεί ένα παραμύθι.

freepick