Λιακόπουλος: Η αριστερά θέλει δούλους τους αποκαλούμενους εργαζόμενους. Να γίνουν όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Με αφορμή το νόμο του Άδωνη, με τον οποίο υπόψη είχαμε σκοτωθεί για τα εμβόλια, σκέφτηκα τα εξής: Στην αρχαία Ελλάδα, τους “εργαζόμενους” τους ονόμαζαν δούλους, δεν τους επέτρεπαν να ψηφίζουν, δεν τους επέτρεπαν να συμμετέχουν στην οπλιτική φάλαγγα και το όνειρο κάθε δούλου ήταν να γίνει ελεύθερος, δηλαδή ελεύθερος επαγγελματίας. Εδώ και πάνω από ένα αιώνα, το όνειρο των περισσοτέρων ήταν να γίνουν “εργαζόμενοι” είτε στο δημόσιο, είτε σε μία μεγάλη και σίγουρη πολυεθνική. Σήμερα, το όνειρο της νεολαίας, είναι να αράζει και να μη κάνει τίποτε και ως δια μαγείας κάποιος να την ταΐζει, καθώς αυτή παρτάρει.

Χωρίς να εκπλαγώ, άκουσα τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς, να μιλούν για το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να δουλεύει μόνο 8 ώρες, ή και λιγότερο, ή και καθόλου, αλλά να τα βρίσκει όλα έτοιμα και στο πιάτο.

Η φασιστική αλλά και κομμουνιστική (το ίδιο είναι) πρακτική να απαγορεύεται να εργάζεται κάποιος εφόσον το επιθυμεί ή εφόσον το έχει ανάγκη πάνω από 8 ώρες το 24ωρο, έχει οδηγήσει σε εφιαλτικά ύψη την αναγκαστικά (και όχι επίτηδες) αδήλωτη εργασία, αφού οι περισσότεροι κάνουν και μία δεύτερη δουλίτσα για να τα βγάλουν πέρα, αλλά μαύρα, αφού το κομμουνιστικό ελληνικό κράτος απαγορεύει να εργάζεται κάποιος πάνω από 8 ώρες (όταν είναι υπάλληλος=δούλος).

Επαναφέρω λοιπόν μια παλιά και γεμάτη ελευθερία και υγεία σκέψης πρότασή μου. Αντικαταστήστε το σύνθημα των κομμουνιστών “ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” με το σύνθημα “ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ”.

Να γίνουν όλοι αφεντικά του εαυτού τους. Να μην υπάρχουν υπάλληλοι, αλλά μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες. Γιατί χρειάζονται οι νταβατζήδες από τα κόμματα και οι συνδικαλιστάδες;;;

Όλοι ελεύθεροι. Θα διαπιστώσετε με έκπληξη, ότι τα λεγόμενα αφεντικά, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους λεγόμενους εργαζόμενους, από ότι οι εργαζόμενοι αυτούς.

Οι λεπτομέρειες είναι εύκολο να οριστούν για τις διαδικασίες συνεργασίας.

Μας διαλύεις όλα τα στάνταρ μας, θα πει κανείς.

Ακριβώς απαντώ εγώ.

Εσείς δε λέτε ότι ο κόσμος είναι σάπιος;;;

Τα λαμόγια θέλουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, για να μετατρέψουν τους δούλους σε σκλάβους, που απλά σαν παράσιτα θα κάθονται και θα φυτοζωούν.

Όσοι είστε εργαζόμενοι, σκεφτείτε ότι δεν έχετε το δικαίωμα, ακόμη και αν το θέλετε, ή αν το έχετε ανάγκη να δουλέψετε περισσότερο. Δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε τις αποδοχές σας, αφού το αφεντικό οχυρώνεται πίσω από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που δήθεν υπάρχουν για να σας προστατεύουν.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ