Λιακόπουλος: Το πρόβλημα του πολύπλοκου κόσμου και του αμόρφωτου λαού

Προσέξτε δύο πολύ απλά πράγματα με πολύ απλά λόγια.

Για να ελέγξουν οι κυβερνώσες τον πλανήτη ελίτ τους λαούς, χωρίς κινδύνους εξεγέρσεων, έκαναν δύο πολύ απλά πράγματα:

1. Μείωσαν συστηματικά την ποιότητα στην εκπαίδευση και ο μέσος πολίτης είναι απόλυτα αστοιχείωτος και αγράμματος, πράγμα που διαπιστώνει κανείς αλλά και το αποδέχεται ως φυσιολογικό, από βίντεο-γκάλοπ που κυκλοφορούν στο YOUTUBE αλλά και από τηλεοπτικά παιχνίδια γνώσεων (π.χ. ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κτλ).

2. Ταυτόχρονα, έκαναν το οικονομικό και το τραπεζικό σύστημα διαχείρησης των οικονομικών πόρων τόσο πολύπλοκο, που είναι απόλυτα ακατάληπτο από το αγελαίο πλήθος, ενώ εκτόξευσαν την πολυπλοκότητα της καθημερινά χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας σε τέτοια ύψη που οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν κάν ιδέα, δεν μιλάμε για άποψη, για το τι συμβαίνει γύρω τους. Όταν λέμε τεχνολογία, ξεκινούμε από τα smart phones με τα οποία παρακολουθούνται οι πάντες και τα πάντα και καταλήγουμε στην τεχνολογία που ορίζει το περιεχόμενο των τροφίμων και των φαρμάκων, που οδηγεί το βιολογικό γένος των ανθρώπων σε απώλεια λόγω τελικής, κάποια στιγμή, στείρωσης.

Τα δύο παραπάνω θέματα, η πλήρης άγνοια των πολιτών και το διαρκώς πιο πολύπλοκο περιβάλλον στο οποίο ζουν, απομακρύνει την όποια πιθανότητα, οι δούλοι, γιατί περί δούλων πρόκειται, να ξεσηκωθούν κατά των κοσμοκρατόρων.

Όλοι καταναλώνουν τρόφιμα και παίρνουν φάρμακα, που δεν μπορούν να ελέγξουν οι ίδιοι και υποτίθεται ελέγχουν για λογαριασμό τους απόλυτα ελεγχόμενοι και διεφθαρμένοι οργανισμοί, που στελεχώνονται από στελέχη απόλυτα ανίκανα να ασκήσουν έλεγχο ή κριτική πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους.

Όλοι παρακολουθούνται μέσω των smart phones και αυτό το έχουν αποδεχθεί και δεν το σκέφτονται καν κατά την διάρκεια πλέον της ζωής τους.

Οι τράπεζες καταργούν τα γκισέ των ταμείων με γοργούς ρυθμούς και επιβάλουν την κατάργηση χρήσης μετρητών χωρίς κανείς να αντιδρά. Χωρίς μετρητά οι φτωχοί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τα επιδόματα και οι λεγόμενοι πλούσιοι, που ήταν πλούσιοι λόγω φοροδιαφυγής, χωρίς μετρητά θα γίνουν και αυτοί φτωχοί.

Ένας πολύπλοκος κόσμος για ένα αμόρφωτο λαό, γίνεται εφιαλτικός και μη ελέγξιμος.

Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για την αρχή του αφανισμού των κατοίκων του πλανήτη.

Αν τα παραπάνω δεν μπορείτε να τα διαπιστώσετε και νομίζετε ότι είναι υπερβολές, είστε απλά ένα προϊόν της βιομηχανίας υποταγής συνειδήσεων.

Αν ανησυχείτε, απλά αυτό οφείλεται στο ότι διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να αντιδράσετε, αφού ο τρόπος αντίδρασης που σας έδωσαν είναι μία ψήφος χωρίς νόημα.

Η κυριαρχία στον κόσμο αυτό (MATRIX DOMINION) δεν έχει νόημα. Μιλήστε σε κάποιον που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο για να πάρετε θάρρος και δύναμη. Μιλήστε δηλαδή σε Εκείνον που είπε: “η βασιλεία η εμή ουκ εστί του κόσμου τουτου”.

ΙΧΝ