Μήνυμα προς ηλιθίους σε σχέση με τη Ρωσία

Αγαπητοί και τρισάθλιοι ηλίθιοι με αφορμή το παρακάτω post που είδαμε στο el.gr:

Εκει στο ελ.gr νομιζω εχετε μπερδευτει ή εχετε παθει παρακρουση. εσεις απο εδω μεσα οπως και ο ιδιος ο Λιακοπουλος ομιλουσατε και γραφατε για το ξανθος γενος με τα αριστοτεχνικα τους οπλα θα σωσουν την Ελλαδα. Στον πουτιν πουτινιες δεν χωρανε, οι κοσμοσφαιρες και αλλα πολλα. Εαν εχετε διαβασει ιστορια θα γνωριζατε οτι η ρωσια δεν βοηθησε ποτε την Ελλαδα αλλα τουναντιων προσπαθησε και αυτη να την μικρυνει. δεν ειναι αναγκη να σβησετε ξανα το σχολιο μου επειδη λεω την αληθεια.

σας δηλώνουμε τα κάτωθι:

Αυτός που το έγραψε δεν λέει την αλήθεια, απλά επειδή είναι χαζός, ή απληροφόρητος, ή προβοκάτορας και κοινός συκοφάντης, ή διάβασε τις συκοφαντίες των γνωστών ηλιθίων, διότι:

Ποτέ εγώ δεν είπα ότι οι Ρώσοι θα σώσουν την Ελλάδα. Αυτά τα έλεγε γνωστός όψιμος πουτινολάτρης.

Εγώ έλεγα και λέω, ότι ο Πούτιν κοιτάει το συμφέρον της Ρωσίας και εμάς μας συμφέρει σαν Έλληνες πατριώτες, να υπάρξει (αυτό το έλεγα το 2004) και σήμερα υπάρχει, ένα αντίπαλο δέος στην νέα τάξη των πραγμάτων και στην τότε κομμουνιστική Αμερική, που σήμερα όμως αγωνίζεται με τον Τραμπ να γίνει επιτέλους δεξιά.

Αυτά, για να μην λέτε και γράφετε ότι νάναι.

Όταν εγώ μιλούσα για το πόσο ισχυρή είναι η Ρωσία, τα κολλητάρια σας οι πολιτικάντηδες και οι κομματάρχες, πετούσαν αετό.