Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι είναι το χάραγμα της Αποκάλυψης

Με αφορμή, μία ακόμη καταπληκτική αποκάλυψη του el.gr, καθίσταται σαφές, ότι ο κόσμος θα παίρνει ή θα αρνείται το λεγόμενο χάραγμα της Αποκάλυψης, το οποίο φαίνεται να έρχεται, χωρίς να συνειδητοποιήσει ποτέ ποια η σημασία και το νόπημά του.

Οι “αρνητές” θα το γυρίζουν στο ότι δεν θέλουν να τους ελέγχουν, αλλά θα λένε ανοησίες διότι ελέγχονται ούτως ή άλλως.

Το χάραγμα, με όποια μορφή και αν έρθει, θα είναι απόλυτα και κάθετα υποχρεωτικό για όλους και χωρίς αυτό δεν θα μπορεί κάποιος να κάνει τίποτε απολύτως στη ζωή του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. 13 στίχος 16

13.16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους,  καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 13.17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Όταν λέει ότι όποιος δεν έχει το χάραγμα δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί ούτε να πληρώσει ούτε να πληρωθεί. Επομένως θα επιλέγει την πλήρη απομόνωση από τον κόσμο και η μέχρι τώρα πρακτική, δεν μας λέει ότι απλά θα ζει παρασιτικά σε μια γωνιά και δεν θα τον ενοχλεί κανείς, αλλά οι πρακτικές που ακολουθούνται στο θέμα του κορωνοϊού δείχνουν, ότι θα χαρακτηρίζεται σαν επικίνδυνος αρνητής του συστήματος λειτουργίας της παγκόσμιας κοινωνίας και θα αποβάλλεται από αυτήν.

Τι σημαίνει θα αποβάλλεται από την κοινωνία:

Όταν δεν μπορείς να πληρωθείς, δεν μπορείς ουσιαστικά να δουλεύεις. Όταν δεν θα μπορείς να δουλεύεις δεν θα μπορείς να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου απέναντι στο κράτος, με τις πληρωμές των διαφόρων φόρων και εισφορών, όπως πάγια λογαριασμών, δημοτικά τέλη, χαρτόσημα κτλ. Δεν θα μπορείς ούτε να έχεις δικό σου σπίτι, ούτε να νοικιάσεις σπίτι και δεν θα επιτρέπεται να ζεις σαν άστεγος που δεν έχει που να κοιμηθεί και τι να φάει.

Αυτού του είδους οι αρνητές θα συγκεντρώνονται σε ειδικά περιορισμένα στρατόπεδα και η διαχείρισή τους θα είναι εύκολη, αφού δεν θα είναι και τόσοι πολλοί.

ΩΣΤΟΣΟ

κανείς δεν φαίνεται να κατάλαβε, ότι η άρνηση του χαράγματος, είναι απλά η άρνηση αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε, με την ελπίδα να βρεθούμε στον κόσμο που ευαγγελίστηκε ο Χριστός, δηλαδή στον αληθινό κόσμο, ο οποίος υποτίθεται ότι πρέπει να δεχόμαστε ότι υπάρχει και υποτίθεται ότι πρέπει, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, πρωτίστως να επιζητούν όσοι πίστεψαν στην υπόσχεση του Χριστού.

Αν κάποιος αρνηθεί το χάραγμα, σύμφωνα με αυτά που είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη, απλά δεν θα συμμετέχει πλέον στον κόσμο αυτό και θα υποφέρει με ένα τρόπο διαφορετικό, από τον τρόπο που θα υποφέρουν όσοι θα το πάρουν και θα ζουν στην εφιαλτική κοινωνία του καταναγκασμού και του ελέγχου που ήδη διαμορφώνεται εδώ και χρόνια αργά και βασανιστικά γύρω μας.

Για να πάει κάποιος μετά θάνατον στον κόσμο που υποσχέθηκε ο Χριστός, σύμφωνα με όσα λένε οι γραφές, δεν αρκεί απλά να αρνηθεί το χάραγμα, αλλά πρέπει να επιζητά τον κόσμο αυτό. Αν δεν τον ζητάει, δεν θα τον έχει. Μόνο όποιος ζητάει παίρνει ( όπως λένε οι γραφές).

Τι είναι επομένως το χάραγμα

Από μόνο του θα φαντάζει άκακο και χρήσιμο πρακτικά, αλλά θα είναι και το απόλυτο μέσον υποδούλωσης της ανθρωπότητας σε μία παγκόσμια αρχή καταναγκασμού και ελέγχου. Στην πραγματικότητα όμως θα είναι το απόλυτο μέσον και η ευκαιρία να δηλώσει κάποιος ότι απορρίπτει μαζικά και στο σύνολό της την συμμετοχή του στον κόσμο αυτό, αλλά και ότι ζητάει διακαώς την συμμετοχή του στον κόσμο που υποσχέθηκε ο Χριστός.

Με δύο λόγια όσοι θεωρείτε ότι μέσα σας μιλάνε μετά από 2.000 χρόνια τα λόγια του Χριστού, καθήστε και μετρείστε (ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω) τι έγραψε ο Ιωάννης που έγραψε την Αποκάλυψη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. 13 στίχος 18

13.18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’ (666).

Ακούγεται τρελό, ή και τρομακτικό για πολλούς, αλλά πλέον φθάνουμε στα όρια της εμφάνισης του χαράγματος και δεν υπάρχει χρόνος για μισόλογα και ανοησίες, εφόσον κάποιος δέχεται αυτά που είναι γραμμένα στις γραφές ή έστω τον προβληματίζει η σημασία τους.

Με δύο λόγια, ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης