Τι ήθελες και τα ‘γραφες Λιακόπουλε!!! Ο ΤΡΟΜΟΣ είναι εδώ, δείτε τι παρουσίασαν – ΦΩΤΟ, vid

Μέχρι στιγμής τα μέτρα που επιβάλλονται παραπέμπουν σε δικτατορία. Μία «καλοπροαίρετη» δικτατορία, όπως είχε πει αξιωματούχος της Ελβετίας (ΕΔΩ), με αφορμή την Υγεία.

Ωστόσο, άπαξ και ο κόσμος τελικά ξεσηκωθεί μαζικά, απαιτούνται δυνάμεις ασφαλείας να τον επαναφέρουν στην τάξη (στην καλύτερη των περιπτώσεων).

Η προοπτική είναι ο στρατός, ο οποίος σε πολλές χώρες συμβάλλει ήδη στην αστυνόμευση, να συνενωθεί με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, ακόμα και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό.

Ως εκ τούτου έχουν στρατολογηθεί ρομπότ, τα λεγόμενα «σκυλομπατσορομπότ»! Αυτό είναι γνωστό! ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ είναι πως τώρα τους έβαλαν και όπλο στο «στόμα». ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Για πόλεμο ή για την «καλοπροαίρετη δικτατορία»;;;

Συγκεκριμένα, μια εταιρεία ρομποτικής και ένας κατασκευαστής όπλων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παράγουν ένα σκυλί animatronic με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή αντί για πρόσωπο, γεμίζοντας φόβο τον πλανήτη.

Το σύστημα, με το όνομα  SPUR (σπιρούνι), αναπτύχθηκε από τους παραγωγούς τυφεκίων SWORD International και Ghost Robotics, μια εταιρεία που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια και ιδρύθηκε το 2015, και έκανε την πρώτη της εμφάνιση αυτή την εβδομάδα στο ετήσιο συνέδριο για την Ένωση του αμερικανικού στρατού.

Χρήστες του διαδικτύου το περιγράφουν «τρελό φαινόμενο Terminator – Εξολοθρευτή».

«Κάθε μέρα πιο κοντά στο Black Mirror (βρετανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας)», έγραψε ένας άλλος.

Τα σκυλορομπότ μπορούν να πυροβολήσουν με εντολή. Την εντολή αυτή θα μπορεί να την δώσει φυσικά και η τεχνητή νοημοσύνη!!!

Ο Λιακόπουλος τα έγραφε, τα έλεγε, αλλά ελάχιστοι έδωσαν σημασία!

Δείτε:

Δείτε τις δυνατότητες κίνησης που θα έχει αυτό το ρομπότ, από αντίστοιχα, άοπλα, της ίδιας εταιρείας: