Ο Μητσοτάκης περιμένει να αρχίσει να διαλύεται το κόμμα του για να αποσύρει το σ.ν. για τη συνεπιμέλεια;;;

Είναι πράγματι απορίας άξιον, το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αποσύρει το σ.ν. για τη συνεπιμέλεια, παρά το ότι όλη η κοινωνία αντιδρά, η πανελλήνια ένωση δικαστών και εισαγγελέων διαφωνεί, όλοι οι Δήμοι της Αττικής με κοινή τους δήλωση διαφωνούν, όλες οι γυναικείες οργανώσεις διαφωνούν, σύλλογοι επαγγελματιών και γιατρών ψυχικής υγείας αντιδρούν, οι δικηγόροι αντιδρούν, η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Ν.Δι.Θ.) διαφωνεί και όλη η αντιπολίτευση, που στην αρχή δεν ήξερε που παν τα τέσσερα, επίσης διαφωνεί διότι είδε μεγάλη λαϊκή αντίδραση και πάει για ψήφους.

Τώρα είχαμε και τις πρώτες λογικές αντιδράσεις και μέσα από το κυβερνόν κόμμα μέσω της κ. Κεφαλογιάννη και της κ. Γιαννάκου και μαθαίνουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ο Πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, δυσαρέσκεια που θα κορυφωθεί μετά το καλοκαίρι, όταν οι επιχειρήσεις θα είναι γονατισμένες και οι εργαζόμενοι θα απολύονται μαζικά.

ΓΙΑΤΙ επιμένει σε ένα σχέδιο νόμου οφθαλμοφανώς μη εφαρμόσιμο, το οποίο θα φέρει χωρισμένους μπαμπάδες και μαμάδες ενώπιον περισσότερων προβλημάτων, από αυτά που ήδη έχουν;;;

Όσον αφορά τις στρίγκλες μαμάδες, που στερούν την επικοινωνία των μπαμπάδων με τα παιδιά τους, υπάρχουν ήδη εργαλεία στα χέρια της Πολιτείας για να τις συνετίσει.

Αν ήθελε να κάνει κάτι χρήσιμο, ο κ. Τσιάρας θα μπορούσε να αυτοματοποιήσει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες του διαζυγίου και να καταργήσει τις αγωγές διαζυγίου, όπου το ξεκατίνιασμα από αμφότερους τους πρώην συζύγους πάει αναγκαστικά σύννεφο και έτσι γιγαντώνονται και αναδεικνύονται οι αντιθέσεις τους και να ορίσει να θεωρούνται δύο πρώην σύζυγοι διαζευγμένοι, αν ο ένας από αυτούς κάνει μία απλή ηλεκτρονική δήλωση σε κάποιο κρατικό φορέα που θα οριστεί δια νόμου. Έτσι δεν θα υπήρχε λόγος να γίνονται τα παιδιά εργαλεία πολέμου μεταξύ των πρώην συζύγων.

Θα μπορούσε επίσης ο κ. Τσιάρας να οργανώσει τα οικογενειακά δικαστήρια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και να προστατεύσει τους γονείς και τα παιδιά, χωρίς τα εκδικητικά σύνδρομα που περιλαμβάνονται στο παρόν σχέδιο νόμου, που άστοχα και ατυχώς το κάνουν κάποιοι να μοιάζει φτιαγμένο ειδικά για αδικημένους μπαμπάδες που διψούν για εκδίκηση, αν λάβουμε υπόψη τις απειλές που είδαμε κατά Δικαστών στα social media.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι που υποκριτικά ψάχνουν ψηφαλάκια, ότι μετά το γάμο, δεν πρέπει να ζουν καλά μόνο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς και να αφήσουν τα δήθεν “παιδοκεντρικά” νομοσχέδια στην άκρη.

Έχει διαπιστωθεί, ότι περισσότερο μίσος δημιουργείται μεταξύ των διαζευγμένων μετά την διάσταση μέσω των δικαστηρίων, παρά κατά τη διάρκεια του γάμου.

Αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, θα επικρατήσει θύελλα στο κόμμα της Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις τώρα βλέπει τις πρώτες ψιχάλες.