Πληθαίνουν οι αντιδράσεις μέσα στη ΝΔ – Η κ. Γιαννάκου ουσιαστικά απέρριψε το σ.ν. για τη συνεπιμέλεια στο σύνολό του vid

ωστόσο συνεχίζει να διχάζει όχι μόνο την ελληνική κοινωνία αλλά και το ίδιο το κυβερνών κόμμα.

Έτσι μετά τις πρώτες αντιδράσεις από την Όλγα Κεφαλογιάννη, άλλο ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η Μαριέττα Γιαννάκου, εξέφρασε τις ισχυρές ενστάσεις της ως προς το νομοσχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα Γιαννάκου δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και τα προβλήματα, όπως είπε, που αυτές προκαλούν.

«Δεν μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ο νόμος, δεν υπάρχουν καν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχίατροι και ψυχολόγοι», είπε και αναρωτήθηκε:

«το άρθρο 7 λέει ότι οι γονείς ασκούν εξίσου την επιμέλεια. Εδώ δεν την ασκούν όταν είναι μαζί θα την ασκούν μετά; Δεν μπορεί να λυθούν τα υπαρκτά προβλήματα με το νομοσχέδιο! Δεν πρέπει να φέρουμε κάτι που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα», κατέληξε.

Η τοποθέτησή της ήταν από τις πιο μεστές, κατανοητές και ταυτόχρονα σύντομες που έχουμε ακούσει, διότι πλέον στο σύνολό του το νομοσχέδιο αυτό γίνεται κατανοητό ότι δεν επιδέχεται διορθώσεων αφού είναι όλο λάθος και επιβλαβές για το κοινωνικό σύνολο.

Οι μπαμπάδες που αντιμετωπίζουν τοξικές πρώην συζύγους που εμποδίζουν την επικοινωνία τους αλλά και την πατρική τους στοργή και την άσκηση της γονικής τους μέριμνας απέναντι στα παιδιά τους, πρέπει να βοηθηθούν από τα ήδη υπάρχοντα εργαλεία που βρίσκονται στα χέρια της Πολιτείας και είναι υπεραρκετά.

https://www.youtube.com/watch?v=ngE82cTAX7I