Παγκόσμιο σχέδιο ΗΡΩΔΗΣ!! Το ξεπάστρεμα της νέας γενιάς

Η καθημερινή ειδησεογραφία εδώ και μερικά χρόνια δείχνει ξεκάθαρα, ότι τώρα πλέον που το μυαλό των μεγάλων έχει γίνει για τα καλά μαρμελάδα, ο στόχος χωρίς προσχήματα είναι η νέα γενιά.

Στόχος ένας παγκόσμιος λαός, που στο προσεχές μέλλον:

  1. δεν θα έχει φύλο, ή τουλάχιστον τα φύλα δεν θα είναι και τόσο διακριτά μεταξύ τους.
  2. δεν θα έχει γνώση και παραδοχή της ύπαρξης του Θεού, αφού οι θρησκείες φρόντισαν να συνδεθεί η ύπαρξή Του μαζί τους, οπότε η πλήρης αποδόμηση της αξίας και του κύρους των θρησκειών αποδομεί και το νόημα ύπαρξης του Θεού.
  3. θα θεωρεί αυτονόητο ότι είναι φυσιολογικό να τον παρακολουθούν στενά και να υποβάλει αίτημα μετακίνησης στις αρχές, ενώ θα δέχεται αδιαμαρτύρητα την απαγόρευση κυκλοφορίας για οποιοδήποτε λόγο, ο οποίος λόγος δεν θα χρειάζεται καν να του ανακοινωθεί. Αυτό θα επιτευχθεί με ένα ή και δύο εμφυτεύματα, χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να συμμετάσχει οποιοσδήποτε στην ανθρώπινη κοινωνία και θα περιορίζεται σε περιοχές “αρνητών”.
  4. θα κάνει ό,τι λένε τα ΜΜΕ που θα στελεχώνονται με ασυνείδητα ανθρώπινα κουρέλια, που σύντομα θα αντικατασταθούν από μποτ ελεγχόμενα από την τεχνητή νοημοσύνη.
  5. θα τρέφονται από τεχνητό κρέας και άλευρα.
  6. δεν θα έχει κανείς καμία απολύτως ιδιοκτησία.

Αυτά όλα τα είπα ξανά και ξανά και ξανά εδώ και 20 χρόνια.

Τώρα τα ζούμε

Έχει τέτοιο ρίζωμα και τέτοια ισχύ το κατεστημένο που τα προωθεί όλα αυτά και τέτοια επιρροή στον παγκόσμιο πληθυσμό, που η μόνη κατά κόσμον και όχι μεταφυσική σωτηρία, είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό φλας του Ήλιου, που θα καταργήσει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική τεχνολογία και θα μας στείλει στη λίθινη εποχή.

Όποιος έπιασεν έπιασεν.