«Ρατσιστικά» και τα μαθηματικά!!! Η Ιερά Εξέταση ωχριά μπροστά στους σημερινούς σκοταδιστές του πλανήτη – ΒΙΝΤΕΟ

«Σχεδόν τα πάντα αποκαλούνται ρατσιστικά στην εποχή μας! Ακόμη και τα μαθηματικά. Ναι, τα μαθηματικά!», αναφέρει το παρακάτω βίντεο από τις ΗΠΑ, το οποίο αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η γνώση μαθηματικών βάζει σε τάξη την σκέψη των ανθρώπων, ενώ συνεχίζει εκεί που σταματάει η γλώσσα αποκαλύπτοντας τα μεγαλύτερα και καλά κρυμμένα επιστημονικά μυστικά του πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο πως τα Αρχαία Ελληνικά, η πιο πλούσια και δομημένη γλώσσα της ανθρωπότητας, βασίζεται στα Μαθηματικά. Πρώτα υπήρξαν τα Μαθηματικά και μετά η Ελληνική Γλώσσα, η οποία διέπεται από μουσική αρμονία, ακριβώς λόγω των μαθηματικών κανόνων που ενέχει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα παιδιά με έφεση στα Μαθηματικά έχουν πολλές καλές επιδόσεις στο Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής.

Λέτε λοιπόν όσοι πολεμούν τα μαθηματικά, τυχαία τα πολεμούν;;;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, λοιπόν, εκπαιδευτικό πρόγραμμα λέει στους Αμερικανούς δασκάλους να μην πιέζουν τους μαθητές να βρουν τις σωστές απαντήσεις σε μαθηματικά προβλήματα, επειδή κάτι τέτοιο προωθεί την λευκή υπεροχή.

Το εν λόγω πρόγραμμα προέρχεται από την Καλιφόρνια φυσικά και χρηματοδοτείται από επιχορήγηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates, το οποίο επιβεβαίωσε την χρηματοδότηση, αλλά δεν έκανε περαιτέρω σχόλια, σύμφωνα με το Newsweek.

Το  σχετικό εγχειρίδιο λέει μάλιστα στους εκπαιδευτικούς ”να αναγνωρίζουν και να αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα μαθηματικά για να στηρίζουν καπιταλιστικές, ιμπεριαλιστικές και ρατσιστικές απόψεις”.

Δείτε το βίντεο: