Πλασιέ πόρτα πόρτα, αλλά και τηλεπωλητές εμβολίων κατάντησαν όσοι με πρωτόγνωρο πάθος τα προωθούν παγκόσμια

Με κομπίνες και τερτίπια, που λέει το τραγούδι, κονομάω ποσοστά.

Αυτό θυμίζουν τα παρακάλια, οι διαφημίσεις, τα σποτ θρίλερ και οι απειλές της εξουσίας σε όλο τον πλανήτη για να εξαναγκάσουν τους πάντες να κάνουν ένα εμβόλιο, με διάρκεια “προστατευτικής” επίδρασης μόνο 6 μηνών.

Τελικά νοιάζεται η παγκόσμια εξουσία τόσο πολύ για το ανθρώπινο γένος ρε παιδί μου και δεν το ξέραμε;;;; Ή γίνανε όλοι τηλεπλασιέ εμβολίων για κάποιο ανώτερο σκοπό;;;;;;;;;;;;;

Με κάθε ειλικρίνεια σας δηλώνω, ότι επ΄ ουδενί λόγο πιστεύω, ότι το χρήμα και το κέρδος των παραγωγών εταιρειών κρύβεται πίσω από την παγκόσμια αυτή εμβολιαστική φρενίτιδα.

Περνάμε έτσι στο χώρο των θεωριών συνωμοσίας θα έλεγε κανείς, αλλά εδώ υπάρχουν δύο βασικά θέματα.

  1. Το ότι, πράγματι επικρατεί φρενίτιδα σε παγκόσμια κλίμακα
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση τα κανάλια, οι επιτροπές ειδικών και βεβαίως οι πολιτικοί όλων των χωρών, να νοιάζονται για εμάς τους απλούς ανθρώπους. Αν νοιαζόταν, θα το είχαμε καταλάβει τόσες δεκάδες χρόνια που κατοικούμε σε αυτόν τον πλανήτη. Αντίθετα, έχουμε σιγουρευτεί ότι μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι αφού είναι πουλημένα τομάρια οι περισσότεροι, που φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να πάρουν τη θεσούλα τους και τώρα ξεχρεώνουν γραμμάτια παριστάνοντας τους πλασιέ εμβολίων.

Επομένως, δεν μιλάμε για θεωρία συνωμοσίας, αλλά για συνωμοσία και η βεβαιότητα πηγάζει από το ότι αποκλείεται να ξεσκίζονται όλοι αυτοί για να μας μπολιάσουν επειδή θέλουν το καλό μας.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ;;;;;

Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να μας κάνουν να υπακούσουμε σε πλανητικό επίπεδο σε μία διαταγή. Την διαταγή εμβολιασμού.

Μετά και αφού μάθουμε να υπακούμε, θα δούμε ποια θα είναι η κύρια διαταγή, προετοιμασία για την έκδοση της οποίας, αποτελεί η διαταγή παγκόσμιου εμβολιασμού.

Εδώ είμαστε και θα το δούμε.