Πότε θα κάμει ξαστεριά !!

Ένας χρόνος περιορισμένης ζωής. Ένα χρόνο φυλακισμένοι. Έρχεται λένε από τη Γερμανία, ειδική μετάλλαξη της μετάλλαξης που ακόμη και αν έχεις αντισώματα ξανακολλάς. Άδικα τα δισεκατομμύρια δηλαδή για τα εμβόλια.

Πρέπει λένε οι ειδικοί να φοράμε δύο μάσκες. Τ’ ακούτε εσείς που δεν θέλετε ούτε τη μία;;;; Δύο θα φοράτε. Και όταν έχει κακοκαιρία, λένε οι “ειδικοί” στα κανάλια και κάθεστε μέσα στα σπίτια σας, θα σας κολλήσουν οι οικείοι σας κορωνοϊό.

Επομένως ούτε με LOCK DOWN σώζεστε, αφού το LOCK DOWN, λένε οι “ειδικοί” στα κανάλια, σας κλείνει μέσα στα σπίτια σας και κινδυνεύετε να πεθάνετε επειδή θα σας κολλήσουν οι οικείοι σας τον “επικίνδυνο και θανατηφόρο κορωνοϊό”, που σκοτώνει λιγότερους όμως από τις εποχικές γρίπες και τις πνευμονίες.

Ποια είναι επομένως η λύση;; Η απομόνωση φυσικά. Υπάρχουν ωραιότατα και πολυτελή διαμερίσματα, ένα για τον καθένα, μη πάει ο νους σας στα φέρετρα, που είναι και φτηνά και δεν θα τα αγοράσετε, δεν θα σας ανήκουν, αφού μας υποσχέθηκαν ότι μέχρι το 2030 κανείς και καμία δεν θα έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Θα τα νοινιάσετε με κουπόνια που εννοείται με αγάπη και φροντίδα θα παρέχει το κράτος που θα το δανείζουν οι τράπεζες που πριν μερικούς μήνες υποτίθεται ότι δεν είχαν δεκάρα τσακιστή και τώρα βρήκαν τρισεκατομμύρια για να δανείσουν σε όλα τα κράτη.

Θα ήθελα να σας πω να κάνετε υπομονή, αφού ο υπομείνας μέχρι τέλους ούτος σωθήσεται, αλλά δεν ξέρω πως εννοεί ο καθένας και η κάθε μία από εσάς την σωτηρία.

Θα ήθελα να σας πω το κλασικό “χούντα είναι θα περάσει”, που λένε πολλοί, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που έχετε ξαναζήσει, ουσιαστικά δεν το έχει ξαναζήσει κανένα εν ζωή κάτοικος του πλανήτη και αυτό που έρχεται, (αφού δεν ήρθε ακόμη), περιγράφεται μόνο στο μυθιστόρημά μου ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Εκείνο που μου αρέσει σ΄ αυτό το μυθιστόρημα πάντως, είναι το τέλος του.