Η απλή αναλογική, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για την Ελλάδα

Βλέποντας ότι αυτά τα οποία γράφω στα βιβλία μου περί παγκόσμιας χούντας εδώ και 20 χρόνια, εφαρμόζονται σε παγκόσμια κλίμακα κατά γράμμα με αφορμή το θέμα του κορωνοϊού, έκανα μία νοερή αναδρομή στην πορεία της οικονομίας της Ελλάδος αλλά και των Ελλήνων πολιτών τα τελευταία χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε με σαφήνεια, ότι θέλει σαν γνήσια δηλωμένο αριστερό κόμμα, ότι θέλει να κλείσει κάθε ιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα και ετοίμασε τον νόμο 4430/2019 περί κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, σύμφωνα με τον οποίο βαθύς και άκρατος κομμουνισμός και ανελευθερία θα σκέπαζε την Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία, προσποιούμενη και κατά ένα μέρος της έχοντας την ψευδαίσθηση, του δεξιού-κεντροδεξιού κόμματος, πήρε την εξουσία και την αυτοδυναμία, επειδή οι Έλληνες δεν ήθελαν τον κομμουνισμό του Τσίπρα.

Από τη στιγμή που εξελέγη το καλοκαίρι του 2019, το μόνο που άλλαξε προς το καλύτερο, ήταν ο εφιαλτικός νόμος Κατρούγκαλου, που σκότωνε κάθε δραστήριο ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία, με 1800 ευρώ το μήνα σαν προσωπικές ασφαλιστικές εισφορές. Δεν μείωσε την φορολογία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κατά μία μονάδα.

Από εκεί και πέρα, με αφορμή τον κορωνοϊό και εφαρμόζοντας κατά λέξη όλες τις οδηγίες που έρχονται από άγνωστα στο λαό κέντρα εξουσίας, έκανε μέσα σε μερικούς μήνες τα κάτωθι, τα οποία δεν τόλμησαν να κάνουν οι κομμουνιστές:

1΄Έκλεισε τις εκκλησίες

2. Κατήργησε τον επιτάφιο

3. Κατήργησε την Ανάσταση

4. Κατήργησε τις παρελάσεις

6. Απαγόρευσε την κυκλοφορία το βράδυ

7. Έκλεισε τα ξενυχτάδικα

8. Επιβάλλει πρόστιμα για ότι του καπνίσει

9. Μπουκάρει η αστυνομία όπου θέλει, ό,τι ώρα θέλει

10. Από 1/1/2021 θα σας παίρνει και τα σπίτια.

11. Έκλεισε όλα τα μαγαζιά (παλιό αριστερό όνειρο)

12. Κατέστρεψε όλες τις επιχειρήσεις (ακραίο αριστερό όνειρο)\

13. Έκλεισε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή (τους χάϊδευε ο Τσίπρας)

14. Επέβαλε λογοκρισία σε όλα τα sites

15. Ελέγχει απόλυτα όλα τα κανάλια (ούτε να το ονειρευτούν δεν μπορούσαν οι αριστεροί)

16. Φέρνει νόμο (συνεπιμέλειας) που θα κάνει μπάχαλο τα χωρισμένα αντρόγυνα και τα παιδιά τους

17. Επέβαλε παντού σχεδόν κουπόνια (δοκιμασμένη κομμουνιστική μέθοδος)

18. Οι περισσότεροι ζουν χάρη στα επιδόματα (επίσης δοκιμασμένη κομμουνιστική μέθοδος)

19. Μείωσε τον συντελεστή δόμησης παντού, πρωτοστατώντας στην οικολογία σε παγκόσμιο επίπεδο

20. Πρότεινε το διεθνές διαβατήριο εμβολιασμένων

21. Κάνει με την επιτροπή ειδικών πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό, πείθοντάς τον να κάθεται μέσα στα σπίτια του, αλλιώς θα “πεθάνει” (από τον κορωνοϊό)

22. Κατάφερε να μην υπάρχουν στην Ελλάδα μαζικές διαδηλώσεις κατά της επικρατούσας χούντας, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

23. Πήρε τους λαθρομετανάστες από τα νησιά και τους πήγε σε ξενοδοχεία, καταυλισμούς και σπίτια στην ενδοχώρα

24. Πέρασε διατάξεις με τις οποίες έγινε δυσκολότερη η απέλαση παράνομων μεταναστών

25. Μετέτρεψε πλήρως την ελληνική κοινωνία σε αστυνομοκρατούμενη

Όλα αυτά σε μερικούς μήνες.

Τα παραπάνω μέτρα, αποτελούν εφαρμογή στην πράξη των ιδεωδών των κομμουνιστικών καθεστώτων και μάλιστα σε ακραίο βαθμό.

Δεν βλέπω λοιπόν που θα υπήρχε πρόβλημα για το άχρουν και άοσμον ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να συνεργαστούν με την Ν.Δ. σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση, τη στιγμή που το δήθεν κεντροδεξιό κόμμα, τους έχει αφήσει πίσω σε κομμουνιστικές πρακτικές και τους έχει κάνει να τρώνε τη σκόνη του, καθώς ούτε ο Λένιν, ο Στάλιν και ο Μάο Τσε Τουνγκ, δεν μπόρεσαν να επιβάλουν όσα επιβλήθηκαν στο “σοφό λαό” του Ελληνικού κράτους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την Ν.Δ..

Δεν χρειάζονται επομένως πρόωρες εκλογές και κατόπιν διπλές εκλογές, αφού μια χαρά θα συνεργαστούν όλοι και με την απλή αναλογική. Εφόσον μάλιστα χρειαστεί, η Νέα Δημοκρατία, μπορεί να κάνει και μερικά μαθήματα εφαρμοσμένων κομμουνιστικών πρακτικών στα αριστερά κόμματα, για να μπορούν να την παρακολουθήσουν στην κομμουνιστική της φρενίτιδα, κατά την διάρκεια της επερχόμενης συγκυβέρνησης.

Τα παραπάνω ακούγονται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι η αλήθεια που ζούμε.