Ποια είναι τα δύο πρόσωπα του κακού

Αν και έχω γράψει βιβλία ολόκληρα πάνω στο θέμα, θα προσπαθήσω εδώ με την μέθοδο του σοκ, να περιγράψω την πικρή αλήθεια εν τω μέσω διακοπών και μπάνιων του λαού.

Ανέκαθεν υπάρχουν δύο τάσεις ιδεολογικής επιβολής πάνω στους ανθρώπους. Είχε επιβληθεί το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και εδώ και 250 περίπου χρόνια άρχισε να επιβάλλεται και το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ της αριστεράς.

Και οι δύο ιδεολογίες – νοοτροπίες, λειτουργούν εις βάρος του ανθρωπίνου γένους. Η πρώτη καταγεγραμμένη αντίδραση εναντίον και των δύο νοοτροπιών που είναι γνωστές στην εποχή μας σαν αριστερά και δεξιά, ήταν αυτή του Σωκράτη, που κατέληξε με την εκτέλεσή του από τους Αθηναίους, που του έδωσαν το δηλητήριο, δεξιοί και αριστεροί συνεργαζόμενοι με αγαστή συνεργασία.

Μετά ήρθε ο Χριστός, που επίσης κατήργησε και τις δύο νοοτροπίες και κατέληξε στον Σταυρό.

Θα πει κανείς πως είναι δυνατόν ο ιδρυτής της Χριστιανικής θρησκείας να κατήργησε μεταξύ των άλλων την έννοια της Θρησκείας;;;;;

Μα…… ποιός σας είπε φίλοι μου ότι ο Χριστός ίδρυσε την Χριστιανική ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οι Ρωμαίοι κυνήγησαν τους Χριστιανούς μέχρι και τον 3ο μ.Χ. αιώνα, αλλά όταν τον 4ο μ.Χ. αιώνα το ρωμαϊκό κράτος ίδρυσε την Χριστιανική θρησκεία, ενωμένη με την ιουδαϊκή, τότε επέβαλε την νέα αυτή θρησκεία δια της βίας σε όλους.

Ο Χριστός χτύπησε την κάθε τυπολατρεία και θρησκεία και είπε και το περίφημο “και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού” (Ματθ. 10.36).

Τι πρέπει τότε να επιλέξουν οι άνθρωποι, αφού και η δεξιά και η αριστερά είναι εναντίον τους;; Μήπως τα κόμματα του κέντρου;;; όχι βέβαια!!! Όλο το σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι μέθοδος διακυβέρνησης της αριστεράς, άσχετα με το αν κάποια κόμματα αυτοαποκαλούνται δεξιά.

Οπότε ούτε οι μοναρχίες της δεξιάς, ούτε η μέθοδος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας της αριστεράς είναι κατάλληλες για ήρεμη κατά το δυνατόν ζωή.

Θα μου πείτε τώρα, ότι σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ανθρώπου, μια ζωή που λέμε, αυτά τα δύο είχαμε. Σωστά το λέτε διότι αυτά επικρατούσαν σε όλη την “καταγεγραμμένη” ιστορία του ανθρώπου.

Αν θέλετε να δείτε την τέλεια (κατά το δυνατόν) μέθοδο διακυβέρνησης, ζητήστε τα βιβλία μου ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. Θα διαπιστώσετε, ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μοναρχία, ούτε με την κοινοβουλευτική, ή οποιαδήποτε άλλη δημοκρατία. Αυτές και οι δύο και η μοναρχία και η δημοκρατία, βασίζονται στο συμφέρον των λίγων και λειτουργούν κατά των ανθρώπων.