Το όνειρο ενός παιδιού της εποχής μας για το μέλλον.

Η ιστοσελίδα kika.de είναι μία γερμανική ιστοσελίδα για παιδιά. Ένας φίλος βρήκε κάτι πολύ ενδιαφέρον και μου το έστειλε.

Ένας πιτσιρικάς, ονόματι Tim, (ίσως είναι και ψευδώνυμο), έκανε την εξής ευχή: “εύχομαι για το μέλλον, κάθε άνθρωπος στον κόσμο, να πάρει ένα εμφυτευμένο chip. Αυτό το chip κάθε μία ώρα θα σκανάρει το σώμα σου και θα δείχνει τι έχεις και μετά θα μπορείς να αποφασίζεις ο ίδιος αν θα πηγαίνεις στο γιατρό ή όχι”.

Φίλοι μου, αυτή είναι μία “αθώα σκέψη”, ενός μικρού παιδιού, μέσα στο μυαλό του οποίου, με ύπουλο τρόπο, την φύτεψαν τα καθάρματα της νέας τάξης, που θέλουν να εκμεταλλεύονται και να ελέγχουν τους πάντες.

Το κακό είναι ότι η νέα γενιά, δεν θα υποχρεωθεί να πάρει το chip. Θα το πάρει με τη θέλησή της και η ακόμη νεότερη, όχι μόνο θα το πάρει με τη θέλησή της, αλλά και θα ονειρεύεται την ώρα και τη στιγμή που θα το αποκτήσει, ειδικά αυτό του ELON MUSK, που θα σου επιτρέπει να ζεις σε μία προεπιλεγμένη εικονική πραγματικότητα. Σε ένα κόσμο δηλαδή εντελώς δικό σου, τον οποίο θα ελέγχεις απόλυτα.

Τι έχει να κερδίσει όμως ένας άνθρωπος, αν κερδίσει ένα ολόκληρο κόσμο, αλλά ταυτόχρονα χάσει τη ζωή του; Θυμάστε ποιος το είπε αυτό;