Τα ινδάλματα Μητσοτάκη-Τσίπρα σε ΚΟΙΝΗ εμφάνιση!!! Ό,τι πρέπει για τις εκλογές το ΒΙΝΤΕΟ

Ζιζέκ και Χαράρι ΜΑΖΙ!!!

«Ο Πρωθυπουργός επιδιώκει την σύγκριση γιατί αυτή είναι συντριπτική σε όλα τα επίπεδα για τον Αλέξη Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στις αιχμές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αποφεύγει ένα μεταξύ τους debate όπως «ο διάβολος το λιβάνι».

Μήπως όμως σε ένα debate οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα συμφωνούσαν;;;

Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τα δύο ινδάλματά τους, Slavoj Zizek και Yuval Noah Harari.

Ο κομμουνιστής θεωρητικός από την Σλοβενία, Slavoj Žižek, θεωρείται «πνευματικός πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και έχει εμφανιστεί πολλάκις στο πλάι του!

Δείτε:

Από την πλευρά του ο Χαράρι είναι συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκης και έχει αποθεωθεί από κυβερνητικά στελέχη:

Έχουν εμφανιστεί μαζί μιλώντας σχετικά με το «νέο μας κανονικό» στον κόσμο της ταυτότητας, της πολιτικής και της ιδεολογίας και για την κύρια ιδεολογική γραμμή-μάχης στον πλανήτη σήμερα!!

Μιλάνε για την διαφορά Αριστεράς και της Δεξιάς, που πλέον ουσιαστικά δεν υφίσταται, καθώς ο κόσμος έχει χωριστεί στους «Από Δω» που αντιτίθενται σε κάθε μορφής σκοταδιστικής χούντας και ανελευθερίας και στους «Από Κει» που στηρίζουν την έλευση «Νέας Εποχής» ακόμα και αν αυτό σημάνει δικτατορία.

Οι δυο τους τα βρίσκουν μια χαρά, καθώς ανήκουν στο σύστημα!!! Τι να ισχύει λοιπόν για τα πνευματικά παιδιά τους Μητσοτάκη-Τσίπρα;;;

photo intime