Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια από τις μάσκες στα σχολεία

Πλήθος γονέων ελέγχοντας τις μάσκες των παιδιών τους μετά την επιστροφή από νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, διαπίστωσαν ότι ήταν απόλυτα υγρές, πράγμα λογικό μετά από οκτάωρη χρήση, ενώ πολλά παιδάκια παρουσίασαν σημεία ιώσεων από την πρώτη κιόλας μέρα, διότι όπως είναι λογικό, ένα υγρό παραπέτασμα μπροστά στο στόμα και τη μύτη, κατακρατάει κάθε παθογόνο παράγοντα που κυκλοφορεί και τον μεταδίδει στο παιδί.

Η κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί άμεσα το θέμα και να υπακούσει στις προσταγές του Π.Ο.Υ. που ορίζει να μην φορούν μάσκες τα παιδάκια στα καλά καθούμενα.

Επίσης πρέπει να σταματήσει το ανόητο επιχείρημα για το ότι οι χειρούργοι γιατροί φορούν μάσκες, αφού τις φορούν προτίστως για να μην μολύνουν οι ίδιοι τις ανοιχτές πληγές που χειρουργούν αλλά και για να μην πεταχτούν πάνω τους αίματα ή άλλα μολυσμένα υγρά.

Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτές οι ακραίες περιπτώσεις με τους ανθρώπους που κυκλοφορούν στο δρόμο ή τα παιδάκια στα σχολεία.

Οι λεγόμενοι “ειδικοί”, που μιλούν για λογαριασμό του κράτους έχουν ήδη εκτεθεί στα μάτια των περισσοτέρων και δεν χαίρουν της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας του κόσμου, αφού υπάρχουν κορυφαίοι γιατροί και καθηγητές πανεπιστημίου τις απόψεις των οποίων για τις μάσκες και για το περιβόητο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, τις θάβουν συστηματικά τα κανάλια, που παρουσιάζουν τις απόψεις όχι επιστημόνων αλλά διαδηλωτών, για να τις αντιπαραβάλουν με τις απόψεις των “ειδικών” και να πουν μετά αυτά τα λέει ένας διαδηλωτής που απλά ανησυχεί, ας ακούσουμε τώρα και τον “ειδικό” επιστήμονα, προωθώντας έτσι προπαγάνδα επιπέδου Ουγκάντας και θεοκρατικών καθεστώτων.