Ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης της κοινωνίας των ανθρώπων

Πάνω στο θέμα αυτό θα μπορούσαν να γραφούν βιβλία ή και εγκυκλοπαίδειες, αλλά με μερικές μόνο σειρές, θα προσπαθήσω να δώσω την μορφή της κοινωνίας σήμερα, μετά από ένα χρόνο χουντομέτρων και χουντονόμων συγκαλυμμένων από την “πανδημία” του κορωνοϊού.

 1. Η επιβολή των κοινωνικών αποστάσεων, πέτυχε να αυξήσει “ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”. Αυτός ήταν και ο τίτλος ενός βιβλίου που κυκλοφόρησα πέντε μήνες πριν τον κορωνοϊό. Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έχουν διαταραχθεί, έχουν ατονήσει και οι περισσότερες έχουν διακοπεί. Εκείνο που συγκλονίζει περισσότερο, είναι ότι πολλές και πολλοί διαπίστωσαν, ότι οι σχέσεις αυτές ήταν χωρίς νόημα, στην προσπάθεια να γεμίσει ο καθένας και η κάθε μία το εσωτερικό τους κενό που δημιουργείται από την έλλειψη επαφής με την ΑΛΗΘΕΙΑ.
 2. Οι περισσότερες δραστηριότητες της ημέρας, ιδίως αυτές που είχαν σχέση με καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια στα οποία πήγαινε ο κόσμος και καθόταν περνώντας κάποιες ώρες αναλισκόμενος σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, κόπηκαν. Αντίθετα δόθηκε έμφαση σε δραστηριότητες που αφορούν τους περιπάτους, τους οποίους επιδιώκουν οι πάντες, όπως ακριβώς οι κρατούμενοι στις φυλακές.
 3. Κάθε οικονομική δραστηριότητα επιβραδύνθηκε και η παραγωγή φορολογούμενου πλούτου μειώθηκε με αποτέλεσμα τα έσοδα όλων των κρατών να πέσουν. Λεφτά όμως για επιδόματα υπάρχουν. Από πού;;;;;
 4. Το αφήγημα των θρησκειών, όσον αφορά τουλάχιστον την αναγκαιότητα παρακολούθησης του τυπικού τους με τις ακολουθίες κτλ, κατέρρευσε, αφού όλοι και όλες είδαν ότι δεν έχει νόημα. Αυτό διότι, αν είχε νόημα οι ταγοί όλων των θρησκειών θα έκαναν τα ράσα τους μπαϊράκια και θα καλούσαν τα ποίμνιά τους στους δρόμους για να πάρουν πίσω την θρησκευτική τους ζωή και την παρακολούθηση του τυπικού στους ναούς τους. Πολλά μυστήρια απαγορεύθηκε να τελούνται και απλά δεν τελούνται. Η συμμετοχή στις κολοσσιαίου μεγέθους γιορτές των θρησκειών όλου του πλανήτη και τα μεγάλα προσκυνήματα σταμάτησαν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Σταμάτησαν μάλιστα, χωρίς καμία αντίδραση των ιερατείων, αλλά και χωρίς καμία αντίδραση των ποιμνίων, του κομματιού του λαού δηλαδή που ακολουθούσε τα τυπικά των ναών και των τεμένων των θρησκειών, που συνειδητοποίησε, ότι όλα τα τυπολατρικά τερτίπια και οι απειλές των ιερατείων για τα καταστροφικά δήθεν αποτελέσματα λόγω της μη συμμετοχής στις τελετές τους, ήταν απλά λόγια.
 5. Οι δυνάμεις “ασφαλείας” του κάθε κράτους, αποδείχθηκε ότι είναι δυνάμεις επιβολής της θέλησης της εξουσίας και όχι δυνάμεις προστασίας των λαών. Η θέληση της εξουσίας, είναι η επιβολή των όποιων νόμων που οι τοπικές κυβερνήσεις θεσπίζουν παίρνοντας εντολές από την παγκόσμια πραγματική εξουσία του πλανήτη. Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκάθαρα πλέον, δεν είναι τίποτε άλλο από τους κατωτέρου επιπέδου δεσμοφύλακες όσων κατοικούν στον “πλανήτη φυλακή”.
 6. Η εμπιστοσύνη στην διεθνή, αλλά και την κάθε τοπική επιστημονική κοινότητα έχει κλονιστεί απόλυτα, αφού μαϊντανοί διαφόρων ειδών, έχουν χρησιμοποιηθεί λέγοντας μέσω των ΜΜΕ ανοησίες και μάλιστα σε ακραίο βαθμό αντικρουόμενες μεταξύ τους (μια το ένα μια το άλλο), καθιστώντας την έννοια του “ειδικού”, συνώνυμη με την έννοια του γελοίου.
 7. Οι πολιτικοί έγιναν εχθροί της πλειοψηφίας του κάθε λαού, αφού είναι αναγκασμένοι, υπακούοντας τις επίτηδες αλλοπρόσαλλες εντολές των εκπροσώπων των παγκόσμιων αφεντικών τα οποία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (το τονίζω αυτό), να στρέφονται κατά των συμφερόντων των λαών που τους ψήφισαν, χωρίς να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τι κάνουν και γιατί το κάνουν.
 8. Έχει αρχίσει να γίνεται πλέον συνειδητό το ότι, η απόσταση του μέσου κατοίκου του πλανήτη (και σε αυτούς συμπεριλαμβάνω μεγαλοεπιχειρηματίες, πρωθυπουργούς, βουλευτές και λαό) από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων είναι τεράστια. Το χάος ανάμεσα σε ένα αρχηγό κράτους και ένα κέντρο λήψης αποφάσεων είναι τόσο μεγαλύτερο, όσο μικρότερος είναι ο χρόνος θητείας του. Οι δημόσιοι υπάλληλοι που ορίζεται να αποτελούν τις κυβερνήσεις των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών, μέσω των οποίων οι πραγματικοί παγκόσμιοι κυβερνήτες κοροϊδεύουν τους λαούς, λέγοντάς τους ότι δήθεν αυτοδιοικούνται και δήθεν ορίζουν τη μοίρα τους, απλά εφαρμόζουν τις οδηγίες που ανέκαθεν έπαιρναν και οι προκάτοχοί τους από την πραγματική παγκόσμια εξουσία την οποία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
 9. Το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει αρχίσει όπως προβλέπουν τα λεγόμενα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, να δείχνει σημάδια σημαντικής κόπωσης, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις του να γίνονται όλο και πιο μηχανικές και κυρίως άτονες, σε οτιδήποτε παράλογο του ζητήσουν να κάνει.
 10. Παγκόσμια και διακομματικά προωθείται η λεγόμενη ανταλλακτική και αλληλέγγυα οικονομία που θα χαρακτηρίζει τον κοινοβιακό τρόπο ζωής που ήδη διαφημίζεται και προωθείται για τον πληθυσμό του πλανήτη, που επίκειται να αρχίσει να μειώνεται.
 11. Εκείνο που ήδη σαφώς λείπει από τον παγκόσμιο πληθυσμό, είναι το όραμα για το μέλλον, αφού οι οικολογικές ηλιθιότητες της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 (που όπως πάει ίσως γίνει 2050) εκείνο που υπόσχονται να εξασφαλίσουν είναι ένα πιάτο φαγητό, στα κοινόβια όπου ήδη θα αρχίσουν σταδιακά να μεγαλώνουν τα παιδιά των ανθρώπων, αφού οι γονείς τους θα κρίνονται με τους νέους νόμους περί οικογενειακού “δικαίου”, ακατάλληλοι να τα μεγαλώσουν “όπως πρέπει”.

Αυτός είναι στις μέρες μας ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ. Είναι μάλιστα και σφαιρικός. Όπου και να πάει κανείς, όσο και αν προχωρήσει, θα γυρίσει στο ίδιο μέρος και θα είναι στο ίδιο έργο θεατής. Άρχισαν οι κοσμοκράτορες αυτό που ονομάζουν το ΜΕΓΑΛΟ RESET, για να φέρουν, στο εγγύς ελπίζουν μέλλον, τον κοινοβιακό τρόπο ζωής του υπό μείωση παγκόσμιου πληθυσμού.

Η σαπίλα και δυσωδία έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Ο κόσμος μας δεν επιδέχεται επιδιόρθωση. Δεν έχει νόημα το RESET, χρειάζεται FORMAT. Aπόλυτος μηδενισμός δηλαδή και ξανά απ΄ την αρχή. Tα προβλήματά του πλανήτη δεν λύνονται για όσο τουλάχιστον την παγκόσμια εξουσία θα κατέχουν οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου.

Υπάρχει όμως ελπίδα, αφού Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ.

Ο.Π.Γ.Ε