Bill Gates σάϊκο: «να κόψουμε τα δέντρα και να τα θάψουμε, για να σωθεί ο πλανήτης» – ΒΙΝΤΕΟ

Former owner of Microsoft

Τώρα ξέρουμε ποιοι καίνε τα δάση. Η ανθρωπότητα μετά και από αυτό είναι άξια της μοίρας της..

Ο συνιδρυτής της Microsoft, διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς, υπαναχώρησε σε σχέση με τις προφητείες για την «κλιματική καταστροφή» και πλέον διαφωνεί ακόμα και με τους γνωστούς πολιτικούς και τα μεγάλα ΜΜΕ!!!

Μιλώντας σε μια ζωντανή εκδήλωση στο The Times Center στην Νέα Υόρκη, ο δισεκατομμυριούχος φάνηκε να υποστηρίζει υποστήριξε μια ρεαλιστική, βασισμένη στην τεχνολογία προσέγγιση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το κλίμα!!!

Το 2021, όμως ο Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για αποκαλυπτικές συνέπειες εάν ο κόσμος δεν επιτύχει μηδενικές καθαρές εκπομπές άνθρακα μέχρι το έτος 2050. Προώθησε επίσης το νέο του βιβλίο, «How to Avoid a Climate Disaster – Πως να αποφύγετε μια κλιματική κρίση» (καθώς ο φόβος πουλάει).

Την Πέμπτη, ο Γκέιτς έκανε μια ξαφνική στροφή στην αφήγησή του για την καταστροφή του κλίματος και τώρα προβλέπει ότι «Καμία εύκρατη χώρα δεν πρόκειται να γίνει ακατοίκητη».

Ο Γκέιτς μίλησε σε μια ζωντανή εκδήλωση στο The Times Center στη Νέα Υόρκη και υποστήριξε: «Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε ωμή βία για το κλίμα, θα βρείτε ανθρώπους που θα πουν: «Μου αρέσει το κλίμα, αλλά δεν θέλω να επιβαρυνθώ με αυτό το κόστος και να μειώσω βιοτικό μου επίπεδο.”

Απέρριψε επίσης την φύτευση δέντρων για να σώσει τον πλανήτη, διερωτώμενος: «Είμαστε οι άνθρωποι της επιστήμης ή είμαστε οι ηλίθιοι; Ποίοι θέλουμε να είμαστε;»!

Άλλωστε στο ΕΛ είχατε διαβάσει πως ο Bill Gates θέλει να κόψει εκατομμύρια στρέμματα δάσους!!! Και ενώ μεγάλα κανάλια αποδίδουν φωτιές κακοκαιρίες κτλ. στην ανύπαρκτη κλιματική κρίση, κανένα από αυτά δεν καταγγέλλει τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα για την κοπή και την ταφή δέντρων για την «μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Τα τελευταία σχόλια του Γκέιτς έχουν μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενά του σχόλια, όταν προειδοποιούσε τον παρουσιαστή του «Fox News Sunday» Κρις Γουάλας: 

«Η μετανάστευση που είδαμε από την Συρία δεν είναι τίποτα! Θα έχουμε 10 φορές μεγαλύτερη μετανάστευση επειδή οι περιοχές του ισημερινού θα γίνουν αβίωτες». 

Η στροφή του Γκέιτς έρχεται καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ,  εγκατέλειψε  τον όρο «ESG» ( περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση) ως πολύ πολιτικοποιημένο.

Το περιβάλλον ποτέ δεν τους ενδιέφερε και λογικά θα συνεχίσουν πιο χαλαρά για να πείσουν τους ανθρώπους πως του συμφέρει να εφαρμόσουν τις πολιτικές που θέλουν οι ίδιοι και όχι την όποια φύτευση δέντρων, η οποία δεν τους βολεύει άλλωστε, όπως αποδεικνύει στην πράξη ο Bill Gates!!!

Εξάλλου, όπως πάλι διαβάσατε μόνο στο ΕΛ, τα Ηνωμένα Έθνη συγκάλεσαν μια σημαντική Σύνοδο Κορυφής στην έδρα τους στην Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, για να επανεξετάσουν την κατάσταση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Πρόκειται για μια κρίσιμη Σύνοδο, όπου θα αποτιμηθούν οι αποτυχίες του πρώτου μισού χρονικού διαστήματος εφαρμογής των Στόχων.

Το 2015 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ συμφώνησε 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης με 169 επιμέρους στόχους που προορίζονται να επιτευχθούν ως το 2030.

Πλέον, όμως θα αλλάξουν το τροπάρι και θα βασιστούν περισσότερο στην τεχνολογία που έρχεται (βλ. τεχνητή νοημοσύνη)! Σύμφωνα με τον Bill Gates όλοι πρέπει να υποστηρίξουμε παγκόσμιους στόχους.

Δείτε το βίντεο με τον χαρούμενο Bill Gates:

https://twitter.com/remnantman1/status/1705769915729293721?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1705769915729293721%7Ctwgr%5E78079d9badcd43c9a4e0b31530c9062fde46ed56%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.el.gr%2Fnea-taxh%2Fanatropi-gia-tin-klimatiki-krisi-o-bill-gates%2F

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-YNA