Λιακόπουλος: Εχθροί του ανθρωπίνου γένους όσοι θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, vid

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Είναι σκουλήκια και θέλουν λιώσιμο!

Ο υπερδιεθνιστής, Τζον Κέρι, «χτύπησε» ξανά με τις απόψεις του για το κλίμα ξεκαθαρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως θέλει να αφανίσει τον αγροτικό κλάδο οπότε και να αντικαταστήσει όλα τα άλευρα με τα εγκεκριμένα άλευρα που θα προέρχονται από το άλεσμα εντόμων, ή από κάποια πηγή που δεν αποκαλύφθηκε ακόμη!!

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στον πλανήτη τόσο θα γιγαντώνεται η βιομηχανία τροφίμων, άρα θα…μολύνεται το περιβάλλον! Αυτή είναι η “λογική” τους.

Κι αυτό πάντα για το “καλό” του πλανήτη, θίγοντας παράλληλα και τον παγκόσμιο πληθυσμό, ο οποίος συνεχίζει να αυξάνεται, αν και με μικρότερο ρυθμό από ότι τις προηγούμενες δεκαετίες.

Μιλώντας σε Συνέδριο σχετικά με τον ρόλο της γεωργίας στην…καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, ο εχθρός των ανθρώπων, Τζον Κέρι σημείωσε:

«Η γεωργία συνεισφέρει περίπου το 33% του συνόλου των εκπομπών του κόσμου. Και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο Καθαρό Μηδέν—δεν τελειώνουμε αυτή τη δουλειά—εκτός εάν η γεωργία είναι μπροστά και στο επίκεντρο ως μέρος της λύσης.

Αλλά με τον αυξανόμενο πληθυσμό, μόλις περάσαμε τα 8δισ. σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εκπομπές (αερίων) από το σύστημα τροφής και μόνο αναμένεται να προκαλέσουν ακόμη μισό βαθμό υπερθέρμανσης μέχρι τα μέσα του αιώνα.

Δεν μπορείς να συνεχίσεις να υπερθερμαίνεις τον πλανήτη, ενώ περιμένεις να τον ταΐσεις. Δεν λειτουργεί. Επομένως, πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές από το σύστημα τροφίμων και έτσι να προκαλέσουν τεχνητή πείνα δίνοντας παράλληλα χώρο στα εγκεκριμένα άλευρα (από αλεσμένα έντομα αρχικά) και το κρέας εργαστηρίου».

Μέσα στα αμέτρητα και σιχαμερά ψέματά του αυτή η μαριονέττα της νέας τάξης, τόλμησε να πει ότι όλα όσα προέβλεπαν δήθεν οι Φυσικοί και οι Μαθηματικοί για την κλιματική κρίση και την υπερθέρμανση εδώ και τριάντα και πλέον χρόνια, βγήκαν αληθινά, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και βεβαίως κανένας σοβαρός Φυσικός επιστήμων δεν προέβλεψε υπερθέρμανση λόγω της γεωργίας ή οποιασδήποτε άλλης ανθρώπινης παρέμβασης. Μας έλεγαν για παράδειγμα ότι μέχρι το 2.000 θα λιώσουν οι πάγοι και όλες οι παράκτιες πόλεις όπως η Βενετία, η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς θα βρεθούν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τις πυρκαγιές που προκαλούν οι ίδιοι με εμπρησμούς τις αποδίδουν στην δήθεν κλιματική κρίση, ενώ τις έντονες βροχοπτώσεις που λαμβάνουν χώρα συχνά και είναι καταγεγραμμένες (Θεσσαλία) τις παρουσιάζουν δήθεν για πρωτόγνωρες.

Μας έλεγαν ότι το πρόβλημα ήταν στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τα εργοστάσια και τώρα το γύρισαν και τους φταίει η γεωργία που θρέφει τον πλανήτη.

Αυτοί οι υπάνθρωποι και εχθροί του είδους μας, μαζί με τα τσιράκια τους πρέπει να φύγουν από το προσκήνιο της διοίκησης του πλανήτη, αλλιώς το ανθρώπινο είδος κινδυνεύει να αφανιστεί.

Όλο το πολιτικό σύστημα παγκόσμια είναι υπόδουλο στον αρχηγό τους και η εκκλησία της Ελλάδος στην τελευταία ανακοίνωσή της, βιάστηκε να δηλώσει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν είναι υπόδουλες στον Αντίχριστο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι είναι.

Στον ψεύτικο αυτό κόσμο, δεν υπάρχει δίκαιο, ούτε μπορεί να αποδοθεί.

Έτσι μην απελπίζεστε, ούτε να απογοητεύεστε επειδή τα πράγματα “δεν στρώνουν”. Ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι θα είναι μέχρι όλη αυτή η φαρσοκωμωδία να τελειώσει.

Η κάθε μία και ο κάθε ένας, να ανέβη τον προσωπικό του Γολγοθά από τη δική του στενή και τεθλιμένη οδό, μέχρι την τελική λύτρωση που οδηγεί στον αληθινό κόσμο για τον οποίο μίλησε ο Χριστός.

Διαλέξτε τι θέλετε. Φως ή μαυρίλα.

Στον κόσμο αυτό, ο παραλογισμός (π.χ. φαινόμενο Κασσελάκη με όλη την τηλεοπτική και διαδικτυακή προπαγάνδα που το συνοδεύει) θα γιγαντώνεται για να δοθεί η ευκαιρία σε όλες και όλους, να πουν φτάνει πια, σας σιχάθηκα, θέλω ένα άλλο κόσμο που δεν θα με απειλεί, που δεν θα μου λέει διαρκώς ψέματα, θέλω τον κόσμο του Χριστού.

Η απόλυτη ευκαιρία θα δοθεί σε όλες και όλους με το λεγόμενο χάραγμα, προάγγελος του οποίου είναι η νέα ταυτότητα, που από μόνη της είναι σχετικά αθώα, αλλά πήρε έγκριση και από την εκκλησία, που αρνείται να δεχθεί τα περί χαράγματος και όσα λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, παρά το ότι περιέχεται στην λεγόμενη Αγία Γραφή και προτιμά διαρκώς την Παλιά Διαθήκη και τις ασυναρτησίες που είναι γραμμένες εκεί μέσα.

Η ταυτότητα δεν είναι το χάραγμα. Το χάραγμα θα το έχετε αν το πάρετε πάνω στο σώμα σας και όχι στην τσέπη σας, ούτε θα μπορείτε να το αφήσετε στο σπίτι σας, ή να το χάσετε, όπως την ταυτότητα.

Όποια και όποιος αρνηθεί το χάραγμα, η ζωή του στον κόσμο αυτό λήγει. Αυτό θα ήταν παράλογο να το κάνει βέβαια κάποιος, εκτός και αν έχει ήδη επιλέξει τον κόσμο του Χριστού που με σαφήνεια είπε: Πρώτα θα ζητάτε την Βασιλεία των Ουρανών και όλα τα άλλα θα βολευτούν στη ζωή αυτή.

Βλέπετε, ότι αυτά που σταδιακά έρχονται και τα ζούμε, δεν είναι τα ψέματα του Τζων Κέρρυ και της αρρωστημένης παρέας του, αλλά αυτά που έχουν αποκαλυφθεί μπροστά σας εδώ και πάνω από 20 χρόνια που μιλάω και γράφω διαρκώς.

Είτε το θέλουν, κάποιοι καθυστερημένοι και δαιμονισμένοι, είτε δεν το θέλουν, όσα είπα και έγραψα τα ζούμε. Μένουν λίγα ακόμη να φανούν, λίγα αλλά πολύ εντυπωσιακά.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ

freepik photo