Εκείνο που με θλίβει είναι το ότι οι δεξιοί, έχουν αριστερές απόψεις και δεν το ξέρουν

Το αποφάσισα ότι πρέπει να γράψω ένα βιβλίο, μέσα στα τόσα που έγραψα, για το τι σημαίνει δεξιά και τι σημαίνει αριστερά.

Ακόμη και οι λεγόμενοι δεξιοί βουλευτές, σκέφτονται σαν τον Στάλιν και δεν το ξέρουν.

Η αριστερή νοοτροπία, η νοοτροπία της αποβολής κάθε ευθύνης και πρωτοβουλίας, η νοοτροπία της δουλικότητας, η νοοτροπία του κάποιος άλλος θα νοιαστεί για εμάς και όχι εμείς οι ίδιοι, η ψευδαίσθηση του ότι επειδή ψηφίζουμε ελέγχουμε τη μοίρα μας, έχει ποτίσει τον πλανήτη και φτάνει μέχρι τα Τάρταρα.

Στις μέρες μας, η αντίθεση των ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ γιγαντώνεται και καθίσταται πιο φανερή από ποτέ.

Οι από δω κι οι από κει, έρχεται η ώρα να χτυπηθούν άσχημα και όταν χτυπιούνται τα βουβάλια πατιούνται τα βατράχια, στην προκειμένη περίπτωση, όπως τόσες φορές στο παρελθόν , οι άνθρωποι, ο απλός λαός.

Σε άρθρο του el.gr, που αφορούσε αριστερά μέτρα που πήρε ο Ι. Μεταξάς, έγραψα στα σχόλια για τα μέτρα που είχε πάρει ο Μεταξάς υπέρ των εργαζομένων:

1. Στις 7 Απριλίου του 1937, με τον Αναγκαστικό Νόμο 606/1937 το καθεστώς Μεταξά καθιερώνει την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου σαν «Εβδομάδα Εργατικής Αλληλεγγύης» και την 1η Μαΐου σαν «Ημέρα Εορτασμού της Εργασίας».

Σχόλιο: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

2. Καθιερώθηκε το 8ωρο ημερησίως και το 48ωρο εβδομαδιαίως

Σχόλιο: ΕΦΕΡΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ

3. Καθορίσθηκαν κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφηκαν οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Σχόλιο: ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΔΙΑ. ΠΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

4. Ιδρύθηκε το ΙΚΑ.

Σχόλιο: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

5. Ιδρύθηκε η Εργατική Εστία, με αυξημένες δραστηριότητες για «μετά την εργασίαν ψυχαγωγίαν των εργατών» και «εξασφάλισιν στέγης εις αυτούς»

Σχόλιο: Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

6. Καθιερώθηκε η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

Σχόλιο: ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

7. Καθιερώθηκε η άδεια μετ’ αποδοχών.

Σχόλιο: ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΔΕΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

8. Ιδρύθηκαν κρατικοί παιδικοί σταθμοί.

Σχόλιο: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΖΗΤΩ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=-G5Zvg9l-r8

Πολλοί θα είδατε, ότι έχετε κομμουνιστικό τρόπο σκέψης, αλλά δηλώνετε δεξιοί.

Αυτό το θεωρώ λογικό, διότι αν δεν είχατε κοινοβιακό τρόπο σκέψης, αν δεν είχατε την νοοτροπία του Σκότους, δεν θα ήσασταν άνθρωποι που δοκιμάζονται στο ΜΑΤΡΙΞ για να σωθούν (για όσες και όσους τα πιστεύουν αυτά), αλλά θα ήσασταν στον κόσμο του Φωτός, από όπου φύγατε.

Σας έστειλα;;;;;

Καλά σας έκανα γιατί το χρειαζόσασταν.