Μου αρέσει η σταθερότητα απόψεων των έγκυρων και έγκριτων επιστημόνων VIDEO

Ο πλανήτης πάντοτε, σε όλες τις ιστορικές περιόδους ήταν γεμάτος από “ειδικούς” και κυρίως “σοβαρούς” έγκυρους και έγκριτους επιστήμονες σε όλους τους εκάστοτε υπάρχοντες κλάδους.

Θα δώσω μερικά πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα, περιπτώσεων για τις οποίες κάποτε σε καταδίκαζαν σε θάνατο οι έχοντες την εξουσία και την κουτάλα, όπως οι Αθηναίοι δολοφόνησαν πανδημεί τον Σωκράτη, ή σε σταύρωναν όπως οι Φαρισαίοι τον Χριστό, ή σε έκαιγαν οι Χριστιανοί Ιεράρχες στην πυρά όπως τον Τζορντάνο Μπρούνο, ή σε δολοφονούσαν, όπως οι φαρμακοβιομηχανίες των ΗΠΑ τον Βίλχελμ Ράϊχ, ή σε τρέχουν στα δικαστήρια και σε γεμίζουν πρόστιμα τα σημερινά καθεστώτα, όπως τόσους και τόσους που τολμούν στην εποχή μας να διαφωνήσουν με το κατεστημένο, τρομάζοντας τις … έγκυες και αμφισβητώντας την δήθεν “αυθεντία” των ηλιθίων που παριστάνουν τους ειδικούς.

 1. Κάποτε ο θεός ήταν ο ήλιος και όποιος διαφωνούσε τον εκτελούσαν.
 2. Κάποτε δεν έπρεπε να ακούγεται ότι οι πόλεις κράτη μεγάλωναν υπηκόους χαϊβάνια και όποιος διαφωνούσε τον εκτελούσαν.
 3. Κάποτε έλεγαν ότι η Γη ήταν επίπεδη και δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία για αυτό
 4. Κάποτε έλεγαν ότι το φεγγάρι και τα άστρα είναι φωτάκια που έβαλε ο Θεός στον ουρανό για να φέγγουν τη νύχτα
 5. Κάποτε έλεγαν ότι αν θυσιάσεις ένα αρνί στον Γιαχβέ αφίενται οι αμαρτίες σου.
 6. Κάποτε έλεγαν ότι το φράγμα του ήχου δεν σπάει και ότι η ταχύτητα του ήχου είναι αξεπέραστη, αλλά σήμερα γεμίσαμε με υπερηχητικά αεροσκάφη και πυραύλους.
 7. Κάποτε έλεγαν ότι στον Άρη δεν υπάρχει νερό και όποιος λέει το αντίθετο είναι επιστημονικά ανεπαρκής, αλλά σήμερα είναι δεδομένο ότι στον Άρη υπάρχει νερό.
 8. Κάποτε έλεγαν ότι η ασπιρίνη κάνει κακό στις καρδιοπάθειες και σήμερα ότι κάνει καλό.
 9. Πριν δέκα χρόνια μας λέγανε ότι από τον κορωνοϊό των κοτόπουλων θα πεθάνουν 70 εκατομμύρια άτομα, αγοράσαμε αμέτρητα εμβόλια και τα πετάξαμε.
 10. Μας έλεγαν ότι υπερθερμαίνεται ο πλανήτης και μέχρι το 2020 θα πλημμύριζαν δήθεν όλες οι παραθαλάσσιες πόλεις επειδή θα έλιωναν οι πάγοι των πόλων.
 11. Μας λένε ότι έχουμε δήθεν κλιματική αλλαγή και όποιος επιστήμονας διαφωνεί σβήνει η καριέρα του.
 12. Πριν δύο μήνες μας έλεγαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να φοράμε πλαστικά γάντια αλλά σήμερα μας λένε ότι “δεν χάθηκε ο κόσμος” αν δεν φοράμε.
 13. Μας έλεγαν πριν δύο μήνες ότι η μάσκα είναι και πράγματι ήταν πηγή συσσώρευσης ιών και μικροβίων, αλλά σήμερα μας λένε οι έγκυροι και έγκριτοι, ότι πρέπει οπωσδήποτε να φοράμε μάσκα.
 14. Μας έλεγαν πριν δύο μήνες ότι τα παιδιά είναι πηγές μέγιστης συγκέντρωσης του κορωνοϊού, αλλά σήμερα μας λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν κινδυνεύουν, ούτε αυτά ούτε οι δάσκαλοι από αυτά.
 15. Έλεγε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τον κορωνοϊό, αλλά μετά άλλαξε γνώμη και κήρυξε πανδημία.

Δεν θα τα γράψω όλα, γιατί θέλω πολλούς τόμους έστω και για να προσεγγίσω απλά το θέμα, αλλά έχω να πω στους πολύ έγκυρους και έγκριτους ειδικούς επιστήμονες, ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Πείτε και μια φορά “δεν ξέρω”, δεν θα πέσει η μούρη σας, πείτε έστω και μία φορά, ότι κάποιος ξέρει πιο πολλά από εσάς, δεν θα χαλάσει η μόστρα σας.

Μπορείτε να μας εξαναγκάσετε με τις απειλές σας, αλλά όχι να μας πείσετε.

Κάποιους μάλιστα, δεν μπορείτε ούτε να μας εξαναγκάσετε και όπως είπε και ο Χριστός και όπως αποδείχθηκε δια μέσου των χιλιετιών, το πολύ πολύ να μας σκοτώσετε.