Έλον Μασκ: Θα σας πάρουν τα σπίτια για να βάλουν αλλοδαπούς – VIDEO

Σπίτια από ψηλά μέσα από την κάμερα ενός drone

Αυτό που συμβαίνει στον δυτικό κόσμο είναι πρωτόγνωρο!

Έβαλαν αλλοδαπούς ακόμα και μέσα σε σχολείο, προκειμένου να τους προστατεύσoυν από την κακοκαιρία, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, ένα λύκειο στην πόλη της Νέας Υόρκης θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει προσωρινά περισσότερους από 2.000 παράνομους μετανάστες, με τους μαθητές να ενημερώνονται ότι θα παρακολουθούν μαθήματα online εξ αποστάσεωςόπως συνέβαινε επί COVID, όπου όλοι, κατά τα φαινόμενα, εκπαιδεύτηκαν για στην συνέχεια!

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς διέταξε την μετεγκατάσταση των παράνομων, που καταλαμβάνουν ένα καταφύγιο στο Floyd Bennett Field, στο James Madison High School, εν μέσω μιας χειμερινής καταιγίδας που έμελλε να φέρει βροχή, χιόνι και εξαιρετικά δυνατούς ανέμους.

Το NY Daily News αναφέρει«Περίπου δώδεκα κίτρινα σχολικά λεωφορεία άρχισαν να παρατάσσονται έξω από τα καταφύγια στο Floyd Bennett αργά το απόγευμα της Τρίτης».

Με το θέμα ασχολήθηκε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, ο οποίος έγραψε, αναδημοσιεύοντας βίντεο:

Αυτό συμβαίνει όταν ξεμείνετε από δωμάτια ξενοδοχείου. Σύντομα, οι πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία. Μετά θα έρθουν για τα σπίτια σας.

Μάλιστα επικαλέστηκε και είδηση από τον Αύγουστο του 2023, όπου ο κυβερνήτης της Βοστώνης Healey ζήτησε από τους κατοίκους να στεγάσουν οικογένειες μεταναστών εν μέσω της αυξανόμενης κρίσης καταφυγίων!

Η Νέα Υόρκη, η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Αμερικής, έχει φτάσει προφανώς σε οριακό σημείο, δείχνοντας το επίπεδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί ο δυτικός κόσμος!

Όπως μεταδίδεται ο κόσμος εκεί, θα δει την ποιότητα ζωής να μειώνεται χάρη στον τεράστιο αριθμό των παράνομων μεταναστών που φτάνουν.

Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τον Δημοκρατικό Δήμαρχο της πόλης Έρικ Άνταμς!

Σύμφωνα με εκείνων, έως και 16.000 (παράνομοι) μετανάστες εισέρχονται στην Νέα Υόρκη κάθε μήνα, τους οποίους η πόλη πρέπει να «ταΐσει, να ντύσει, να στεγάσει, να εκπαιδεύσει τα παιδιά και να παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που παρέχονται σε έναν κανονικό ενήλικα».

«Για πολλούς μήνες, ήμασταν σε θέση να κρύψουμε αυτή την κρίση από τους δρόμους! Αλλά φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο», είπε ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι η πόλη αντιμετωπίζει πλέον μια «διάβρωση της ποιότητας ζωής».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Βλέπουμε την διάβρωση της ποιότητας ζωής την οποία έχουμε βελτιώσει  σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αυτής της διοίκησης.

Έχουμε υποστεί ζημιά  για πολλούς μήνες. Κατορθώσαμε να διατηρήσουμε αυτήν την κρίση κρυμμένη από τους δρόμους της πόλης, αλλά φτάσαμε στο οριακό σημείο. Δεν είμαστε πλέον σε θέση να το κάνουμε λόγω του όγκου και, των αριθμών (αλλοδαπών)».

photo freepik