Ενημέρωση επί της δήθεν καθυστέρησης των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Επειδή η δυτική προπαγάνδα και οι ανεκδιήγητα άσχετοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, που δεν αφήνουν καν τους στρατιωτικούς καλεσμένους τους να μιλήσουν παραπληροφορούν το κοινό, έχω να σας πω τα παρακάτω:

  1. Λένε ότι καθυστερεί η “πτώση” της Ουκρανίας. Λένε βλακείες, διότι ολική και τελική πτώση υπάρχει, όταν ο αντίπαλος, η Ρωσία δηλαδή, καταστρέψει όλες τις πόλεις του αντιπάλου. Η Ρωσία δεν είχε τέτοιο σκοπό, ούτε ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το αρχικό της σχέδιο και τι χρονικό ορίζοντα είχε. Οπότε για καθυστέρηση, μιλούν μόνο οι καθυστερημένοι.
  2. Η Ουκρανία σαν κράτος δεν υπάρχει. Τα ένοπλα τμήματά της, οχυρώθηκαν στις μεγάλες πόλεις και φαντάζουν σαν ναυαγοί σε νησιά που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.
  3. Οι Ρώσοι άφησαν για την ώρα ανοιχτές τις διόδους προς τα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας για να φύγουν όσοι κάτοικοι θέλουν.
  4. Οι ισχυρισμοί των Αμερικανών ότι οι Ρώσοι δεν έχουν καταστείλει όλη την Ουκρανική αεράμυνα, είναι αστείοι, διότι αν οι Ρώσοι δεν έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την καταστολή μιας αεράμυνας σαν της Ουκρανίας, τότε καλώ υπεύθυνα και ανεπιφύλακτα τους Αμερικανούς να εισβάλουν στην Ρωσία και να την καταλάβουν το πολύ σε μια βδομάδα. Οι αμερικανικοί ισχυρισμοί απευθύνονται σε άσχετους.
  5. Όπως ακριβώς τόσο οι Αμερικάνοι όσο και τα δυτικά ΜΜΕ κελαηδούσαν για τόσο καιρό λέγοντας ότι η Ρωσία θα επιτεθεί και η Ρωσία κινήθηκε σύμφωνα με τα δικά της σχέδια, με τον ίδιο τρόποι και τώρα λένε ότι έπρεπε να έχει τελειώσει ο πόλεμος μέσα σε 3 μέρες, αλλά οι ρωσικές επιχειρήσεις θα τελειώσουν όταν οι Ρώσοι έχουν ακολουθήσει το δικό τους χρονοδιάγραμμα και όχι το χρονοδιάγραμμα των ηλιθίων αντιπάλων τους.
  6. Όλη η Ουκρανία ανάμεσα στις μεγάλες πόλεις είναι στη διάθεση των Ρώσων, που έχουν κάνει πολύ και συστηματική δουλειά καταστρέφοντας κάθε στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας.
  7. Η αμερικανική προπαγάνδα (που την υιοθέτησε με παιδική αφέλεια και το ελληνικό ΥΠΕΞ), για το ότι οι Ρώσοι είναι ηλίθιοι και βομβαρδίζουν χωριά αντί να καταστρέφουν στρατιωτικές υποδομές, απευθύνεται σε καθυστερημένους.
  8. Όλοι οι ισχυρισμοί της ουκρανικής προπαγάνδας για τις δήθεν επιτυχίες των Ουκρανών κατά των Ρώσων είναι γελοίοι και ανάξιοι σχολιασμού.
  9. Όπως ήδη είχα πει και όπως είναι προφανές, οι Ρώσοι δεν έχουν λόγο να μπουν στις πόλεις και να τις ισοπεδώσουν. Θα πετύχουν τους στόχους τους με το δικό τους σχέδιο και το δικό τους χρονοδιάγραμμα και όχι με το χρονοδιάγραμμα των τηλε-ειδικών με το IQ ραδικιού, που προωθούν αμερικανική προπαγάνδα για το ότι δήθεν καθυστέρησε η ρωσική επέλαση.