Ποιος ήταν ο κρυφός σκοπός των Δυτικών απέναντι στη Ρωσία, που τώρα έγινε φανερός

Με δύο πολύ απλά λόγια έχω να πω τα εξής:

Όλες οι λεγόμενες δυτικές κυβερνήσεις των χωρών που συμμετέχουν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Ιαπωνία έδειξαν κατά την εποχή του κορωνοϊού ότι είναι μαριονέττες και παπαγάλοι που λένε όλες τα ίδια λόγια με τον ίδιο τρόπο, όπως ακριβώς τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους.

Αυτά τα αφεντικά, θεωρούν ότι λόγω του χαμηλού μορφωτικού και βιοτικού επιπέδου του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της Κίνας, της Κεντρικής Ασίας, των Ινδιών και της Αφρικής, οι πληθυσμοί αυτοί θα μπορέσουν να ελεγχθούν στην περίπτωση επιβολής μιας παγκόσμιας κεντρικής διοίκησης.

Το πρόβλημα ανέκαθεν ήταν η Ρωσία του Πούτιν και κυρίως ο ίδιος ο Πούτιν, που τους χάλασε τη δουλειά, διότι τον διόρισαν αφεντικό της Ρωσίας για να την ελέγχουν επειδή τον θεωρούσαν υποτακτικό τους και τους ξέφυγε αποκτώντας δική του ισχύ βασιζόμενος στο φυσικό αέριο και τα πυρηνικά που κληρονόμησε από τη Σοβιετική Ένωση.

Σκοπός των αφεντικών ήταν μετά από αυτό να εξοντώσουν τον Πούτιν με κάθε γνωστό σε αυτούς τρόπο και βεβαίως να τον καταστήσουν μισητό με προπαγανδιστικές μεθόδους.

Σήμερα μετά την εισβολή στην Ουκρανία, σκοτώνουν οι υποτακτικοί των Δυτικών αμάχους στην Ανατολική Ουκρανία, όπου μένουν οι ρωσικοί πληθυσμοί και λένε ότι τους σκότωσε ο Πούτιν αποκαλώντας τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Σιγοντάρει και η ελληνική κυβέρνηση αποκαλώντας εγκληματία τον Πούτιν ποντάροντας στο ότι όπως πέρασε την κορωνοπροπαγάνδα μέσω των καναλιών θα περάσει και τα ψέματα κατά της Ρωσίας.

ΑΝΣΚ (αντικειμενικός σκοπός)

Θέλουν να ρίξουν τον Πούτιν για να ελέγξουν τους ρωσικούς πληθυσμούς όπως τον υπόλοιπο πλανήτη. Η Ρωσία είναι το τελευταίο και ισχυρό λόγω του πυρηνικού της οπλοστασίου οχυρό που αντιστέκεται στη νέα τάξη.

Τώρα πλέον θα τον επικηρύξουν και σαν τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Μόνο που η Ρωσία δεν είναι Ιράκ

Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχει δώσει.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιούν τον πόλεμο για να ολοκληρώσουν την πτώχευση του Δυτικού κόσμου με τα μέτρα που παίρνουν κατά της Ρωσίας αλλά στην πραγματικότητα σκοτώνουν την δυτική οικονομία.