Κορωνοϊός. Ένα “Σιωπηλό Όπλο για Ήσυχους Πολέμους”

Κάποτε μας μιλούσαν για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Μας έλεγαν ότι ανεβαίνει η μέση θερμοκρασία, ότι θα λιώσουν οι πάγοι και ότι θα πλημυρίσουν οι παράκτιες πόλεις όλου του κόσμου.

Όταν με την πάροδο του χρόνου ο κόσμος άρχισε να διαπιστώνει ότι αυτό είναι παραμύθι, αποφάσισαν να αλλάξουν το αφήγημά τους και άρχισαν να μιλούν για την δήθεν κλιματική αλλαγή που θα καταστρέψει το οικοσύστημα του πλανήτη.

Χάριν της επιβράδυνσης αυτού του φαινομένου, που υπόψιν αμφισβητείται από αμέτρητους φυσικούς επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, ζητούν μέσω των ακτιβιστών τους:

1. Ελαχιστοποίηση μέχρι και διακοπή των αεροπορικών συγκοινωνιών.

2. Ελαχιστοποίηση μέχρι και διακοπή των μετακινήσεων των πολιτών όλου του κόσμου, όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά και μέσα στο ίδιο τους το κράτος, με το να ζουν σε πολύ μικρή απόσταση από την εργασία τους.

3. Διακοπή σχεδόν κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας και μηνιαία καταβολή σε όλους ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

4. Αντικατάσταση των ανθρώπων από μηχανές και μηχανισμούς, που θα τους επιτρέπουν εφόσον χρειάζεται να δουλεύουν από το σπίτι.

5. Θέσπιση κανόνων συμπεριφοράς του κοινωνικού συνόλου, επιβαλλόμενους από τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.

6. Επαφή με τους συμπολίτες μόνο μέσω ηλεκτρονικών μέσων, από απόσταση.

7. Απαγόρευση συναθροίσεων πολιτών.

8. Επιβολή αχρήματης κοινωνίας και κατάργηση του χρήματος, αφού το χαρτί των χαρτονομισμάτων εκτός από το ότι μεταφέρει ιούς, αντιστοιχεί σε χαρτοπολτό που προέρχεται από κομμένα δάση, κάτι κάθε άλλο παρά οικολογικό.

Ζητούν κι άλλα, αλλά περιορίζομαι στα 8 παραπάνω σημεία που είναι και χαρακτηριστικά της επιβολής μέτρων παγκόσμιας χούντας.

Παρά λοιπόν τις προσπάθειες, τόσο του ΟΗΕ όσο και των τοπικών κρατικών κυβερνήσεων, αλλά και των γραφικών ακτιβιστικών προσπαθειών τύπου “Γκρέτα”, όλα τα παραπάνω δεν κατόρθωσαν να τα πετύχουν εδώ και πενήντα περίπου χρόνια, αφού μέσω της Ατζέντας 21 και μετέπειτα της 2030 και παρά το ότι επιστράτευσαν το καλό των κατατρεγμένων φτωχών του Τρίτου Κόσμου και την προσπάθεια εξαφάνισης της φτώχειας και των ασθενειών, οι μεγάλες λαϊκές μάζες έμεναν ασυγκίνητες.

Τότε, μία ωραία πρωία, έσκασε μύτη ο COVID 19, ο νέος κορωνοϊός και μέσα σε ένα μήνα, μάντρωσε όλο τον πλανήτη πετυχαίνοντας όλους τους παραπάνω 8 στόχους και μάλιστα με τη θέληση όλων των πολιτών του πλανήτη.

Όταν ο κίνδυνος του  κορωνοϊού, που είναι πραγματικός και όχι απάτη όπως η κλιματική αλλαγή καταλαγιάσει, τότε θα επιβληθεί το σύνολο των στόχων της Ατζέντας 2030, ενώ για την “εξασφάλιση” όλων των θέσεων εργασίας, όλες οι πολυεθνικές που τυχόν θα έχουν πληγεί, θα απορροφηθούν από ένα μεγάλο και σίγουρο τραστ από funds.

Μέσα σε μερικούς μήνες, σύμφωνα με την χρήση της τακτικής του “ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ΒΟΥΝΟΥ” (IRON MOUNTAIN) (βλέπε το σχετικό βιβλίο που έγραψα πριν από πολλά χρόνια) θα έχει επιτευχθεί τεράστια οικονομική καταστροφή και τεράστια απώλεια ανθρωπίνων ζωών, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα και χωρίς να καταστραφούν οι υποδομές διοίκησης και ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού, πράγμα που θα επέφερε ένας πραγματικός πόλεμος.

Αν δεν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, τότε ένας άλλος ιός σε μερικά χρόνια ή και του χρόνου, θα φροντίσει να ολοκληρώσει το σχέδιο.

Όλα αυτά τα έχω γράψει στα βιβλία μου (ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ, ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ)  που κλασικά θεωρήθηκαν γραφικά όταν εκδόθηκαν πριν από πολλά χρόνια, αλλά πλέον όλοι ζείτε όσα έγραψα στην καθημερινότητά σας.

Ο COVID 19 μπορεί να είναι μία μετάλλαξη ενός άλλου κορωνοϊού που συντελέστηκε τυχαία. Τα πολύ βολικά αποτελέσματα όμως που επέφερε σε χρόνο μηδέν, με μηδενική αντίσταση από τον παγκόσμιο πληθυσμό και τις κυβερνήσεις του, σαφώς και βάζουν κάθε λογικό άνθρωπο, που δεν παρακολουθεί απλά reality shows και τουρκικές σαπουνόπερες στην τηλεόραση σε σκέψεις.

Ο COVID 19 ονομάσθηκε από τον πρωθυπουργό αόρατος εχθρός. Εγώ απλά τον κατατάσσω στην κατηγορία των “Σιωπηλών Όπλων για Ήσυχους Πολέμους”.Θα επανέλθω

Δ. Δ. Λιακόπουλος