Λιακόπουλος (αποκλειστικό): Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες διαρρέουν ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν πόλεμο στην Γεωργία και την Μολδαβία

Σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr οι δυτικοί ετοιμάζουν δύο νέα μέτωπα για τους Ρώσους, ένα στην Μολδαβία με την Υπερδνειστερία και ένα στην Γεωργία.

Σκοπός η απασχόληση του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού της Ρωσίας και η αύξηση του κόστους του πολέμου. Τελικός στόχος το να αποσυρθεί από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις η Ρωσία επειδή θα είναι κάτι το ασύμφορο, χωρίς εμφανές κέρδος σε βάθος χρόνου.

Τα οικονομικά δεινά του Ρωσικού λαού, ευελπιστούν να ρίξουν την δημοτικότητα του Πούτιν, ενώ οι ίδιοι εννοείται δεν ενδιαφέρονται για τις αναλώσιμες μαριονέτες που έχουν για πρωθυπουργούς σε όλα τα κράτη.

Εκείνο που δεν σκέφθηκαν, είναι το να κάνει κάποια μερική επιστράτευση 5.000.000 στρατού ο Πούτιν και να πλημυρίσει την Ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τεράστιοι αριθμοί ρωσικών τεθωρακισμένων μεταφέρονται προς τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας, ενώ όλα τα εργοστάσια της αμυντικής της βιομηχανίας δουλεύουν τριπλοβάρδιες μέρα νύχτα.

Σκοπός της Ρωσίας είναι η δημιουργία προβλημάτων στις ΗΠΑ. Το πως, μένει να το δούμε.