Λιακόπουλος: Αποσύρονται οι Ρώσοι από το Χάρκοβο. Υπάρχει ήδη μυστική συμφωνία, ή συμβαίνει κάτι άλλο;;

Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται να αποχωρούν οι Ρώσοι από την περιοχή του Χάρκοβο, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας και μάλιστα δίπλα σχεδόν στα Ρωσικά σύνορα, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχαν μπει στα προάστιά του. H απόσυρση γίνεται βόρεια, προς τα ρωσικά σύνορα και πλέον τα ρωσικά τμήματα που έμειναν στην περιοχή είναι ελάχιστα και μάλιστα τμήματα πολιτοφυλάκων και όχι του ρωσικού στρατού.

Αυτό δεν φαντάζει λογικό και πολλοί πιστεύουν, ότι πρόκειται για στρατηγική κίνηση των Ρώσων, ή για να απλώσουν οι Ουκρανοί τις δυνάμεις τους και να δεχθούν την αντεπίθεση των Ρώσων, ή για να εισβάλουν στα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οπότε να τους κηρύξει τον πόλεμο η Ρωσία, αφού πλέον οι Ουκρανοί απέχουν μερικά χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα.https://df7158d68262e4adf78531b1b40dc3da.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Αυτό μένει να το δούμε, αλλά το βέβαιο είναι ότι οι Ρώσοι αποσύρονται με τους ίδιους ρυθμούς που αποσύρθηκαν από το Κίεβο.

Ένα είναι σίγουρο.

Οι Ρώσοι δεν πολεμούν με την Ουκρανία αλλά με τους Αμερικάνους που χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς σαν δωρεάν μισθοφόρους. Επίσης κάθε μέρα που περνάει, ο όγκος του πολεμικού υλικού που μπαίνει στην Ουκρανία από τις νατοϊκές χώρες αυξάνει.

Το ίδιο αυξάνει και ο Ουκρανικός στρατός από τις διαρκείς επιστρατεύσεις καθώς οι Ουκρανοί στέλνουν κύματα ανεκπαίδευτων επιστράτων στο μέτωπο, καθώς εκπαίδευση λαμβάνουν στην Πολωνία μόνο οι χειριστές βαριών οπλικών συστημάτων.

Πρώτο μέλημα μάλιστα του ΝΑΤΟ είναι να στείλει όλο το σοβιετικό υλικό των μελών του στην Ουκρανία και να επιβάλει στα μέλη του να έχουν μόνο αμερικανικό υλικό αυξάνοντας τις πωλήσεις της Αμερικής.